GTA 6: Η κοινότητα πιστεύει πως ανακάλυψε ένα καλά κρυμμένο μυστικό!

Στο κεντρικό εικαστικό του παιχνιδιού
18 Δεκεμβρίου 2023 15:52
GTA 6: Η κοινότητα πιστεύει πως ανακάλυψε ένα καλά κρυμμένο μυστικό!

Έχουν περάσει μερικές ημέρες από τη στιγμή που το πρώτο trailer του GTA 6 είδε τα φώτα της δημοσιότητας, μαζί με τις πρώτες πληροφορίες και το κεντρικό εικαστικό του παιχνιδιού. Η παθιασμένη κοινότητα συνεχίζει ακόμη όμως να αναλύει καρέ προς καρέ και pixel προς pixel όλο το υλικό που δημοσίευσε η Rockstar Games και τώρα πολλοί θεωρούν πως ανακαλύφθηκε ένα καλά κρυμμένο μυστικό!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η υψηλής ανάλυσης έκδοση του κεντρικού εικαστικού του παιχνιδιού που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Rockstar, πιστεύεται ότι κρύβει τον χάρτη που θα μπορούν να εξερευνήσουν οι παίκτες.

Αναλυτικότερα, στην κάτω δεξιά γωνία της εικόνας φαίνεται ένα εστιατόριο, δίπλα από το λεγόμενο Atlantis Hotel. Στους τοίχους αυτού του εστιατορίου υπάρχει μια αφίσα που μοιάζει με χάρτη και πολλοί εικάζουν πως δείχνει την Vice City και όλα τα περίχωρα της ‘Leonida’, η οποία θα είναι ψηφιακή αναπαράσταση της Φλόριντα των ΗΠΑ.

Είναι πολύ δύσκολο να διακρίνουμε κάτι συγκεκριμένο από τον χάρτη, καθώς δεν έχει μαρκαρισμένα σημεία ενδιαφέροντος, ενώ προφανώς δεν είναι και η καλύτερη ποιότητα, αφού πρόκειται για μόλις μερικά pixels του εικαστικού. Πάντως, η συζήτηση στο Reddit έχει φουντώσει για τα καλά, με πολλούς να προσπαθούν να κάνουν Photoshop και upascale με AI αλγορίθμους για να εξάγουν όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται.

Φυσικά, τίποτα δεν είναι βέβαιο, αλλά ο χάρτης μοιάζει να είναι πραγματικά τεράστιος, επιβεβαιώνοντας εν μέρει το εγχείρημα χαρτογράφησης που είχε ξεκινήσει η κοινότητα χάρη στα leaks του περασμένου έτους.

Το Grand Theft Auto VI βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς, PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει οριστεί ακόμη, ωστόσο γνωρίζουμε πως αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2025.

Το πρώτο trailer του τίτλου κατάφερε να γράψει ιστορία, κατακτώντας μέσα σε 24 ώρες τρία Ρεκόρ Γκίνες. Παράλληλα, πλέον κατέχει και ένα ακόμη παρά πολύ εντυπωσιακό ρεκόρ στο YouTube. Περισσότερα σχετικά με τα επιτεύγματά του μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.