Δωρεάν παιχνίδι κάθε μέρα: Η Epic Games θα σας κάνει δώρα για τα Χριστούγεννα

Ξεκινάει σε μερικές ημέρες!
07 Δεκεμβρίου 2023 19:34
Δωρεάν παιχνίδι κάθε μέρα: Η Epic Games θα σας κάνει δώρα για τα Χριστούγεννα

Ετοιμαστείτε για Χριστουγεννιάτικα δωράκια από την Epic Games, καθώς μέσα από την επίσημη σελίδα της μάθαμε ότι η παράδοση των τελευταίων χρόνων θα συνεχιστεί. Συνήθως, το ψηφιακό κατάστημα αποκαλύπτει τους τίτλους που θα δώσει αργότερα, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά και αρκετά γνώριμα.

Και αυτό γιατί μέσα από το κατάστημα της εταιρίας μάθαμε ότι το επόμενο δωρεάν παιχνίδι είναι ένα mystery game, του οποίου όμως η εικόνα είναι «τυλιγμένη» με ένα χριστουγεννιάτικο περιτύλιγμα δώρου. Αυτό το βλέπουμε τα τελευταία χρόνια από την Epic Games όταν πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, όταν δίνει κάθε μέρα από ένα δωρεάν παιχνίδι. Το ίδιο είχε κάνει το 2020, το 2021, αλλά και το 2022 και όπως φαίνεται και φέτος.

Έτσι, από την επόμενη εβδομάδα και κάθε μέρα, η Epic θα μοιράζει δώρα σε όλους τους χρήστες της. Να σας υπενθυμίσουμε, ότι η εταιρία μοίραζε πέρυσι εκπληκτικούς τίτλους (15 στον αριθμό για όλη τη διάρκεια των εορτών), όπως είναι το Death Stranding κ.α.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Έτσι, από τις 13 Δεκεμβρίου και κάθε μέρα, θα πρέπει να επισκέπτεστε το Epic Games Store για να κατεβάζετε από ένα παιχνίδι. Εμείς, θα σας ενημερώνουμε καθημερινά για να μπαίνετε στο κατάστημα και να κατεβάζετε το εκάστοτε παιχνίδι. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.