Το GTA 6 έσπασε το ρεκόρ όλων των εποχών στο YouTube – Σχολίασε ο Mr.Beast!

Νούμερα που ζαλίζουν
05 Δεκεμβρίου 2023 18:30
Το GTA 6 έσπασε το ρεκόρ όλων των εποχών στο YouTube – Σχολίασε ο Mr.Beast!

Παρόλο που ένα απρόβλεπτο leak χάλασε τα σχέδια της Rockstar, η οποία κανονικά είχε προγραμματίσει τη δημοσίευση του πρώτου trailer του GTA 6 για σήμερα το μεσημέρι, το hype δεν μπορεί να συγκρατηθεί και έτσι τα ρεκόρ συνεχίζονται. Συγκεκριμένα, το GTA 6 συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και πλέον έγινε και επίσημα το πιο επιτυχημένο βίντεο όλων των εποχών στο YouTube για το πρώτο του εικοσιτετράωρο, αν εξαιρέσουμε τα βίντεο κλιπ τραγουδιών.

Το  λεγόμενο ‘Grand Theft Auto VI Trailer 1’ μετρά πλέον μέσα σε διάστημα 17 ωρών περισσότερες από 74 εκατομμύρια προβολές. Αυτό σημαίνει πως ξεπέρασε το ρεκόρ του MrBeast, ο οποίος είχε το εν λόγω ρεκόρ από τον Αύγουστο, με 59.4 εκατομμύρια προβολές σε 24 ώρες, για ένα βίντεο όπου έβαλε έναν άνθρωπο από κάθε χώρα του κόσμου να διαγωνιστεί για $250,000.

Το εντυπωσιακό είναι πως σε αντίθεση με τα βίντεο του MrBeast, το trailer του GTA 6 έχει αναδημοσιευτεί σε πολλές πλατφόρμες, όπως για παράδειγμα στο X και στο Instagram, όπου έχει συγκεντρώσει πολλές ακόμη εκατομμύρια προβολές. Ακόμη και στο YouTube έχει αναδημοσιευτεί από άλλα κανάλια, όπως το GameSpot, όπου έχει άλλες 13 εκατομμύρια προβολές. Η σούμα ξεπερνά σίγουρα τα 100 εκατομμύρια και αυτή είναι μια πολύ συντηρητική εκτίμηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το απίστευτο επίτευγμα σχολιάστηκε και από το ίδιον το MrBeast, ο οποίος εξέφρασε την έκπληξή του με ένα σχετικό emoji, γράφοντας παράλληλα:

Το trailer του GTA 6 μόλις έσπασε το ρεκόρ μας για τις περισσότερες προβολές στο YouTube μέσα σε 24 ώρες 😮

Αν λάβουμε υπόψη και τα μουσικά βίντεο, την πρώτη θέση έχει το ‘Butter’ τραγούδι του K-pop συγκροτήματος BTS. Το εν λόγω βίντεο είχε συγκεντρώσει 108.2 εκατομμύρια προβολές σε 24 ώρες όταν δημοσιεύτηκε το 2021. Δεν είναι απίθανό βέβαια το GTA VI να καταφέρει να το ξεπεράσει, αν συνεχίσει να συγκεντρώνει προβολές με τον ίδιο ρυθμό.