Ετοιμαστείτε για τη ζωντανή εμφάνιση των Poets of the Fall στα The Game Awards 2023

Θα παίξουν για πρώτη φορά ζωντανά “υποδυόμενοι“ τους Old Gods of Asgard για το Alan Wake 2
04 Δεκεμβρίου 2023 19:05
Ετοιμαστείτε για τη ζωντανή εμφάνιση των Poets of the Fall στα The Game Awards 2023

Μια από τις εμφανίσεις-εκπλήξεις των φετινών επετειακών The Game Awards αποκάλυψαν οι διοργανωτές μερικά 24ωρα πριν την έναρξη του σόου. 

Το γνωστό συγκρότημα των Poets of the Fall θα κάνει μια ειδική ζωντανή εμφάνιση στη σκηνή του Peacock Theatre μόνο που δε θα εμφανιστούν ως "Poets" αλλά ως τη μπάντα-alter ego τους από το σύμπαν του Alan Wake.

Φυσικά αναφερόμαστε στους Old Gods of Asgard, τους οποίους υποδύονται και πάλι στο Alan Wake 2 χαρίζοντας μερικές μοναδικές στιγμές εντός του παιχνιδιού, καθώς ερμηνεύουν το κομμάτι "Herald of Darkness", του οποίου το "βίντεοκλίπ" ανέβασαν πρόσφατα στο κανάλι τους και θα το δείτε παρακάτω. 

Δεν αποκλείεται το κομμάτι που θα παίξουν ζωντανά να είναι το "Herald of Darkness" που συμπεριλαμβάνεται μαζί με ακόμη δύο κομμάτια της φινλανδικής alt rock μπάντας στο soundtrack του Alan Wake 2. 

Να σημειωθεί ότι το Alan Wake II της Remedy Entertainment είναι ανάμεσα στα φαβορί των βραβείων Όσκαρ του gaming με 8 υποψηφιότητες, όσες έχει και το Baldur's Gate 3. 

Τα The Game Awards 2023 θα διεξαχθούν τα ξημερώματα της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου στις 02:30 ώρα Ελλάδος, ενώ μέσα από Unboxholics.com θα απολαύσετε τη βραδιά και όλες τις ανακοινώσεις που επφυλάσσει το σόου του Geoff Keighley.