Έρχεται η retail έκδοση του Pacific Drive

Μόνο για το PS5
27 Νοεμβρίου 2023 18:38
Έρχεται η retail έκδοση του Pacific Drive

Η Maximum Games ανακοίνωσε ότι θα φέρει την retail έκδοση του Pacific Drive, του επερχόμενου παιχνιδιού της Ironwood Studios, αλλά μόνο για τους παίκτες του PlayStation 5. Αναλυτικότερα, το "road-like" πρώτου προσώπου παιχνίδι θα λάβει και retail έκδοση, κάτι που δεν ήταν σίγουρο μέχρι τώρα.

Ο τίτλος έλαβε μια μεγάλη καθυστέρηση πριν από πολύ καιρό, αφού έχασε τελείως το 2023, με την ομάδα να ανακοινώνει ότι θα έρθει την επόμενη χρονιά. Όσον αφορά την φυσική έκδοση, αυτή θα ονομάζεται Deluxe Edition και θα φέρει ένα ειδικό κουτί με το εικαστικό του παιχνιδιού, ένα Journal με 24 σελίδες, τρείς κάρτες και κάποια in-game καλούδια.

Δείτε φωτογραφία παρακάτω:

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Pacific Drive είναι ένα post-apocalyptic παιχνίδι για PS5 και PC, όπου ο κεντρικός χαρακτήρας οδηγεί μέσα σε ένα θεότρελο σκηνικό. Οι developers αποκαλούν το παιχνίδι τους ως «ένα παιχνίδι επιβίωσης, με οδήγηση που είναι σε πρώτο πρόσωπο και με survival στοιχεία». Το αυτοκίνητό σας είναι ο μόνος σας σύντροφος, καθώς περιηγείστε σε μια σουρεαλιστική αναπαράσταση του Βορειοδυτικού Ειρηνικού.

Σε αυτό το “road-like” παιχνίδι κάθε διαδρομή θα έχει μοναδικές και περίεργες προκλήσεις, καθώς συνέχεια θα πρέπει να φροντίζετε το αυτοκίνητό σας και να το αναβαθμίζετε σε εγκαταλελειμμένα γκαράζ που λειτουργούν και ως βάσεις. Έτσι, με το αυτοκίνητό σας ως σανίδα σωτηρίας, θα ξετυλίξετε ένα ξεχασμένο μυστήριο καθώς θα φτάσετε «στην καρδιά» του Olympic Exclusion Zone.

Το Pacific Drive θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024.

Tags: