Το Nakwon: Last Paradise είναι ένα ολοκαίνουργιο co-op horror παιχνίδι με άρωμα από DayZ (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται το pre-alpha test
24 Νοεμβρίου 2023 17:30
Το Nakwon: Last Paradise είναι ένα ολοκαίνουργιο co-op horror παιχνίδι με άρωμα από DayZ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Mintrocket ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα ξεκινήσει το pre-alpha test για το νέο PvPvE co-op horror παιχνίδι της, Nakwon: Last Paradise. Πρόκειται για ένα τρίτου προσώπου παιχνίδι με θεματολογία τα zombies και φέρνει έντονο άρωμα από το πασίγνωστο DayZ που έχουμε παίξει και εμείς ως Unboxholics.

Στο Nakwon: Last Paradise θα πρέπει να επιβιώσετε στην μετα-αποκαλυπτική Σεούλ της Κορέας που έχει μολυνθεί από ζωντανούς νεκρούς. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν λίγα όπλα και πυρομαχικά και θα πρέπει να ανταγωνίζεστε παράλληλα και άλλους παίκτες, μιας και θα έρθουν για το «τομάρι» σας.

Επιπροσθέτως, ένα βασικό στοιχείο του gameplay είναι και το stealth, το οποίο μπορεί να σας βγάλει από πολλές δύσκολες καταστάσεις, ειδικά αν βρίσκεστε σε ένα μέρος με άλλους πολλούς παίκτες ή zombies. Μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη γεύση από το παιχνίδι μέσα από το ολοκαίνουργιο gameplay showcase βίντεο που δημοσίευσε η ομάδα ανάπτυξης.

Αυτό το βίντεο διαρκεί 22 λεπτά περίπου και σάς παρουσιάζει διάφορες προκλήσεις, ενώ θα δείτε και περιοχές τις Σεούλ που είναι γεμάτες με zombie. Θα μπορείτε να παίξετε και εσείς το παιχνίδι από τις 29 Νοεμβρίου στο Steam μέχρι και τις 4 Δεκεμβρίου.

Βρείτε το Nakwon: Last Paradise στο Steam πατώντας εδώ.

Δείτε το gameplay trailer του Nakwon: Last Paradise παρακάτω.

Tags: