Το Red Dead Redemption 2 δείχνει ξανά άκρως εντυπωσιακό σε 8K ανάλυση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα mods έκαναν και πάλι τη δουλειά τους
21 Νοεμβρίου 2023 08:52
Το Red Dead Redemption 2 δείχνει ξανά άκρως εντυπωσιακό σε 8K ανάλυση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η PC κοινότητα έκανε για άλλη μια φορά το "θαύμα" της και σας παρουσιάζει πόσο ρεαλιστικό μπορεί να γίνει το Red Dead Redemption 2 με διάφορα mods σε 8K ανάλυση και 60FPS.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το εντυπωσιακό βίντεο με το Assassin’s Creed Unity, το YouTube κανάλι, Digital Dreams, επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο βίντεο που αφορά το επιτυχημένο sequel της Rockstar Games. Μπορεί να έχουμε δει στο παρελθόν κι άλλα βίντεο με το “RDR2”, ωστόσο η PC κοινότητα συνεχίζει να φέρνει νέα mods που εντυπωσιάζουν.

Τι κι αν το Red Dead Redemption 2 κυκλοφόρησε πριν από αρκετά χρόνια, το νέο Visual Redemption mod που τρέχει στο βίντεο που θα βρείτε παρακάτω, δείχνει πόσο πιο ρεαλιστικός μπορεί να γίνει ο τίτλος. Όπως μαθαίνουμε από το wccftech, το συγκεκριμένο mod κάνει ένα τεράστιο overhaul στα γραφικά, που έρχεται από την ίδια ομάδα που κυκλοφόρησε το NaturalVision Evolved mod για το Grand Theft Auto V. Η ομάδα αυτή ονομάζεται “Razer Mods”.

Εκτός από την 8K ανάλυση τα MAX γραφικά και τα 60FPS, αυτό το mod αλλάζει τελείως τον καιρό στο παιχνίδι, βελτιώνει τις αποστάσεις στις σκιές, φέρνει καλύτερες αντανακλάσεις, ενώ κάνει παράλληλα και κάποιες άλλες αλλαγές που βελτιώνουν όλο το συνολικό αποτέλεσμα.

Για την ιστορία, το Red Dead Redemption 2 κυκλοφόρησε το 2018 και λίγο αργότερα για το PC. Παρόλο που οι fans ζητούν εδώ και καιρό ένα next-gen patch για τα PS5 και Xbox Series X|S, η Rockstar Games δεν έχει ανταποκριθεί.

Δείτε το φανταστικό βίντεο της Digital Dreams μέσα από τον player που ακολουθεί.