Το Assassin’s Creed Unity δείχνει υπέροχο με ray tracing και 8K ανάλυση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φάτε μάτια ψάρια!
20 Νοεμβρίου 2023 12:58
Το Assassin’s Creed Unity δείχνει υπέροχο με ray tracing και 8K ανάλυση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι κι αν έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε; Το Assassin’s Creed Unity συνεχίζει να δείχνει υπέροχο σε ένα νέο βίντεο που ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα, όπως μαθαίνουμε από το wccftech, ένα gaming κανάλι στο YouTube έτρεξε τον τίτλο με 8K ανάλυση και διάφορα mods και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Το βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα από το YouTube κανάλι Digital Dreams και όπως έγινε γνωστό, το παιχνίδι τρέχει με την RTX 4090 κάρτα γραφικών της Nvidia, με ray tracing σε ultra γραφικά και με ανάλυση 8K στα 60FPS. Φυσικά, το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι το Assassin’s Creed Unity βρίσκεται διαθέσιμο στην αγορά από τον Νοέμβριο του 2014. Όπως φαίνεται, λοιπόν, η mod κοινότητα έκανε και πάλι το θαύμα της.

Μερικά από τα mods που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το Complete Ray Tracing από τον NiceGuy, ενός αρκετά προηγμένου mod που προσθέσει νέους φωτισμούς και εφέ, καθώς και άλλα mods που βελτιώνουν τις σκιάσεις, το ambient occlusion και άλλες ρυθμίσεις.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Assassin’s Creed Unity κυκλοφόρησε στις 11 Νοεμβρίου του 2014 για PlayStation 4, Xbox One και PC και παρόλο που είχε γνωρίσει μια αρκετά καλή επιτυχία όσον αφορά το εμπορικό κομμάτι, το παιχνίδι είχε αρκετά προβλήματα με την απόδοσή του και όχι μόνο. Με την πάροδο του χρόνου, η Ubisoft βελτίωσε την κατάσταση, ενώ η σειρά έχει αλλάξει αρκετά από τότε.

Δείτε το βίντεο των Digital Dreams μέσα από τον player που ακολουθεί.