Αυτά είναι τα τρία παιχνίδια που θα έρθουν σε λίγες μέρες στο Xbox Game Pass

θα γίνουν διαθέσιμα τις επόμενες ημέρες
14 Νοεμβρίου 2023 15:31
Αυτά είναι τα τρία παιχνίδια που θα έρθουν σε λίγες μέρες στο Xbox Game Pass

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικά στοιχεία για τις επόμενες προσθήκες παιχνιδιών του Game Pass, όσον αφορά τα Xbox, αλλά και το PC. Πιο συγκεκριμένα, ένας έμπιστος leaker αποκάλυψε τις ημερομηνίες και τα τρία συνολικά παιχνίδια που θα καταφθάσουν στην συνδρομητική υπηρεσία κατά το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου.

Αναλυτικότερα, ο γνωστός dataminer και leaker του Xbox Game Pass, billbil-kun, επιστρέφει τώρα και λέει ότι η Microsoft πρόκειται να προσθέσει τρία παιχνίδια στην υπηρεσία της, τα οποία τα δύο από αυτά ήταν ήδη γνωστά.

Το πρώτο παιχνίδι που γνωρίζουμε και αναφέρει και ο ίδιος είναι το Persona 5 Tactica, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο στην υπηρεσία στις 17 Νοεμβρίου, ενώ η δεύτερη προσθήκη είναι το Rollerdrome, που επίσης γνωρίζαμε και θα καταφθάσει στις 28 Νοεμβρίου.

Ωστόσο, αυτό που δεν είχε γίνει γνωστό είναι το Dune Spice Wars, το οποίο φαίνεται ότι θα έρθει πλέον και στο Game Pass των Xbox κονσολών, μετά τη διαθεσιμότητά του στο PC. Αυτό δεν έχει ακόμα ημερομηνία, αλλά ο billbil-kun λέει ότι θα έρθει μέχρι το τέλος του μήνα. Το Dune Spice Wars υπάρχει ήδη στο PC Game Pass από τον Αύγουστο του 2022.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Microsoft πρόσθεσε ήδη τον Νοέμβριο τα εξής παιχνίδια: Jusant, Wartales, Thirsty Suitors, Football Manager 2024, Dungeons 4, Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, Wild Hearts, Spirittea και Coral Island.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε εάν η Microsoft θα προσφέρει μόνο αυτά τα τρία παιχνίδια για το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου και επειδή μιλάμε για διαρροή, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.