Το Xbox χαρίζει ένα σοκολατένιο Xbox Series X με το πρώτο... φαγώσιμο χειριστήριο!

Μπορείτε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό και από Ελλάδα
13 Νοεμβρίου 2023 23:05
Το Xbox χαρίζει ένα σοκολατένιο Xbox Series X με το πρώτο... φαγώσιμο χειριστήριο!

Η Microsoft και το Xbox ανακοίνωσαν τη διεξαγωγή του πιο λαχταριστού για κάθε gamer διαγωνισμού και αυτό διότι περιλαμβάνει το πρώτο φαγώσιμο Xbox χειριστήριο! 

Πρόκειται για μια νέα διαφημιστική καμπάνια ενόψει της ταινίας "Wonka" χάρις την οποία η Microsoft κατασκεύασε ένα και μοναδικό σοκολατένιας όψης Xbox Series X, μαζί με ένα μπορντό Xbox χειριστήριο αλλά και ένα ακόμη Xbox χειριστήριο που είναι πράγματι φτιαγμένο από σοκολάτα και μπορείτε να το καταναλώσετε. Τονίζει η Microsoft ότι πρόκειται για "100% αγνή σοκολάτα γάλακτος", με το χειριστήριο μάλιστα να έρχεται τυλιγμένο σε χρυσό περιτύλιγμα. 

Μάλιστα, η εταιρία εφιστά την προσοχή σε όποιον τυχερό το κερδίσει, πως όσο λαχταριστή σαν μια τεράστια μπάρα σοκολάτας μοιάζει, το εν λόγω συλλεκτικό Xbox Series X, δεν τρώγεται. Πρέπει να αναφέρουμε ότι ο διαγωνισμός αυτός είναι ανοικτός και στην Ελλάδα επομένως μπορείτε να δηλώσετε όλοι σας συμμετοχή. 

Δείτε φωτογραφίες της συλλεκτικής σοκολατένιας κονσόλας: 

Για να δηλώσετε συμμετοχή το μόνο χρειάζεται είναι να κάνετε follow και retweet με το hashtag που θα βρείτε παρακάτω. 

Λίγα λόγια για το Wonka

Η ταινία "Wonka" αποτελεί prequel της ταινίας "Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας" του 2004 με πρωταγωνιστή τον Timothee Chalamet, στον ομώνυμο ρόλο του Γουίλι Γουόνκα. Πίσω από τις κάμερες βρίσκεται ο Paul King, σκηνοθέτης και σεναριογράφος των επιτυχημένων ταινιών "Paddington", ενώ το σενάριο έγραψε μαζί με τον Simon Farnaby.

Βασισμένο στο βιβλίο "Charlie and the Chocolate Factory", του πιο εμβληματικού παιδικού βιβλίου του Roald Dahl και ενός από τα παιδικά βιβλία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, το Wonka θα σας παρουσιάσει το πώς ο μεγαλύτερος εφευρέτης, μάγος και σοκολατοποιός έγινε ο αγαπημένος Willy Wonka που γνωρίζουμε σήμερα.

Το πλήρες cast της ταινίας περιλαμβάνει τους: Calah Lane (“The Day Shall Come”), Keegan-Michael Key (“The Prom,” “Schmigadoon”), Paterson Joseph (“Vigil,” “Noughts + Crosses”), Matt Lucas (“Paddington,” “Little Britain”), Mathew Baynton (“The Wrong Mans,” “Ghosts”), Sally Hawkins (“The Shape of Water,” the “Paddington” films, “Spencer”), Rowan Atkinson (the “Johnny English” “Mr. Bean”, “Love Actually”), Jim Carter (“Downton Abbey”), Olivia Colman (“The Favourite”), Natasha Rothwell (“White Lotus,” “Insecure”), Rich Fulcher (“Marriage Story,” “Disenchantment”), Rakhee Thakrar (“Sex Education,” “Four Weddings and a Funeral”), Tom Davis (“Paddington 2,” “King Gary”) και Kobna Holdbrook-Smith (“Paddington 2,” “Zack Snyder’s Justice League,” “Mary Poppins Returns”).

Η ταινία Wonka αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου 2023.