Ανακοινώθηκε το νέο Indie World από την Nintendo

Θα πραγματοποιηθεί αύριο
13 Νοεμβρίου 2023 17:03
Ανακοινώθηκε το νέο Indie World από την Nintendo

Η Nintendo μόλις ανακοίνωσε ότι αύριο θα πραγματοποιήσει το επόμενο Indie World showcase της, το οποίο θα διαρκεί περίπου 20 λεπτά. Τα νέα ήρθαν μέσα από τα επίσημα social media της ιαπωνικής εταιρίας και πιο συγκεκριμένα από το X (πρώην Twitter) και σας προσκαλεί να συντονιστείτε αύριο στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Προς το παρόν, η Nintendo δεν αποκάλυψε ποια παιχνίδια θα δούμε στην παρουσίασή της, αλλά όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, είπε ότι θα δείτε indie τίτλους που θα κυκλοφορήσουν για το Nintendo Switch. Μάλιστα, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, θα δείτε παιχνίδια που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, ενώ παράλληλα θα έχει και μερικές ενημερώσεις για projects που γνωρίζουμε ήδη.

Ακολουθεί το επίσημο post της εταιρίας:

Το νέο Indie World Showcase θα πραγματοποιηθεί αύριο, 14 Νοεμβρίου στις 17:00 ώρα Αγγλίας. Συντονιστείτε για 20 λεπτά από νέες ανακοινώσεις και ενημερώσεις από τα indie παιχνίδια που θα έρθουν στο Nintendo Switch.

Το Indie World showcase θα πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου στις 19:00 ώρα Ελλάδος και θα μπορείτε να το δείτε ζωντανά μέσα από το YouTube κανάλι της Nintendo.

Για να μάθετε τα πάντα πρώτοι από το αυριανό showcase της Nintendo παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Βρείτε τον player του showcase μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο.