Το Abtos Covert είναι το νέο horror παιχνίδι από Έλληνες developers (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το ολοκαίνουργιο release trailer
06 Νοεμβρίου 2023 16:54
Το Abtos Covert είναι το νέο horror παιχνίδι από Έλληνες developers (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ελληνική ομάδα ανάπτυξης Iphigames κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα playable demo για τον horror τίτλο που ετοιμάζει, ονόματι Abtos Covert. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που σας καλεί να επιβιώσετε σε ένα μυστηριώδες outpost, με την κάθε νύχτα να γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

Μέσα από τη σελίδα του τίτλου στο Steam, λοιπόν, μπορείτε πλέον να πάρετε μια πρώτη γεύση από το project. Ταυτόχρονα στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκε και ένα νέο trailer, μαζί με διάφορες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου που μας παραχωρήθηκε για περισσότερα.

Ετοιμαστείτε για μια νέα περιπέτεια τρόμου με το Abtos Covert της Iphigames. Άλλη μια ελληνική παραγωγή έρχεται στο φως με ένα αποκαλυπτικό trailer το οποίο μοιράζεται μαζί μας έντονα στοιχεία δράσης και τρόμου. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Ανακαλύψτε το Abtos Covert, ένα νέο horror game από την Team Abtos που κυκλοφορεί πολύ σύντομα για PC σε Steam, Epic Games Store και Itch.io. Μια παραγωγή της εταιρίας Iphigames που εδρεύει στην Αθήνα! Κάθε νύχτα γίνεται όλο και πιο δύσκολη, θα καταφέρετε να επιβιώσετε στο μυστηριώδες outpost χωρίς να ξεμείνετε από ρεύμα; Η δυσκολία αυξάνεται και τα μυστήρια συνεχώς γίνονται πιο περίπλοκα.

Πρόκειται για ένα ψυχολογικό παιχνίδι τρόμου που περιέχει στοιχεία επιβίωσης. Το Abtos Covert χωρίζεται σε νύχτες με κλιμακωτή δυσκολία. Οι παίκτες καλούνται μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να ολοκληρώσουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες στο στρατιωτικό φυλάκιο χωρίς να εξαντλήσουν το διαθέσιμο ηλεκτρικό ρεύμα το οποίο τροφοδοτικό ολόκληρη τη μονάδα. Έχοντας στο μυαλό τους για οποιοδήποτε σημάδι είτε οπτικό είτε ηχητικό θα πρέπει να δρουν άμεσα.

Το Abtos Covert θα λάβει μέρος στο Scream Fest του Steam από τις 26 Οκτωβρίου ως τις 2 Νοεμβρίου παρέχοντας ένα σύντομο Demo Version του παιχνιδιού όπου οι παίκτες θα μπορούν να πάρουν μια πρώτη ιδέα τι πρόκειται να ακολουθήσει στο full game.

Για να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια και να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις γύρω από το Abtos Covert μπορείτε να το προσθέσετε στη Steam Wishlist σας.