Phil Spencer: «Το μέλλον της Blizzard είναι πιο λαμπρό από ποτέ»

Δείτε την ομιλία του από την BlizzCon 2023
04 Νοεμβρίου 2023 23:55
Phil Spencer: «Το μέλλον της Blizzard είναι πιο λαμπρό από ποτέ»

Πριν μερικές εβδομάδες, η μεγαλύτερη εξαγορά όλων των εποχών στη gaming βιομηχανία ολοκληρώθηκε και επίσημα. Προφανώς, ο λόγος γίνεται για την Activision Blizzard, η οποία συγχωνεύτηκε με το Xbox.

Τώρα, για πρώτη φορά μετά την τεράστια εξαγορά, το Xbox και η Blizzard μοιράστηκαν την ίδια σκηνή. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του gaming τμήματος της Microsoft, Phil Spencer, βρέθηκε στο εναρκτήριο σόου της BlizzCon 2023, οπού μίλησε για τα πλάνα του Xbox σχετικά με την ιστορική ομάδα.

Μεταξύ άλλων, ο Spencer τόνισε πως το μέλλον της Blizzard είναι πιο λαμπρό από ποτέ, ενώ ανέφερε πως το Xbox θα τη στηρίξει για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, δηλαδή να επαναπροσδιορίζει genres και να δημιουργεί πρωτοπόρες εμπειρίες. Συγκεκριμένα, ο Spencer άνοιξε την ομιλία του λέγοντας:

Αυτή είναι η πρώτη μου BlizzCon και είναι υπέροχο να νιώθω την ενέργεια στην αίθουσα. Η Blizzard κατέχει μια ξεχωριστή θέση στη βιομηχανία του gaming, αλλά και για μένα... Σε όλη την ιστορία της, η Blizzard έχει πρωτοπορήσει και έχει βελτιώσει τόσα πολλά σε όλη τη βιομηχανία του gaming και πολλοί από εσάς εδώ σήμερα υπήρξαν μέρος αυτού του ταξιδιού.

Στη συνέχεια, αφού ο Spencer έκανε μια αναδρομή στα παιχνίδια της Blizzard, κάνοντας μάλιστα και μια ειδική αναφορά στο StarCraft 2, πέρα από τα Diablo, Warcraft και Overwatch, τόνισε:

Η δέσμευσή μας στο Xbox είναι να προσφέρουμε περισσότερα σπουδαία παιχνίδια σε περισσότερους παίκτες, σε περισσότερα μέρη. Και τώρα που η Blizzard είναι κομμάτι του Xbox, θα καλλιεργήσουμε την ουσία αυτού που έκανε τη Blizzard μοναδική.

Θα ενδυναμώσουμε τους νέους συναδέλφους μας με μια κουλτούρα εμπιστοσύνης, ένταξης και συνεργασίας, ώστε να συνεχίσουν αυτό που κάνουν καλύτερα: να επαναπροσδιορίζουν τα υπάρχοντα genres, να δημιουργούν νέες, πρωτόγνωρες εμπειρίες και να ενώνουν τους παίκτες παγκοσμίως με νέους τρόπους - στο Azeroth, στο Sanctuary, στη Γη του κοντινού μέλλοντος και όχι μόνο.

Ήταν προνόμιο να καλωσορίσω τις ομάδες της Blizzard στο Xbox και είναι τιμή μου να είμαι εδώ για να σας καλωσορίσω όλους στη BlizzCon 2023. Έχοντας δει τι περιμένει τους παίκτες, μπορώ να πω ότι το μέλλον της Blizzard είναι πιο λαμπρό από ποτέ.

Για περισσότερα μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την ομιλία του μέσα από τον player που ακολουθεί.