Μια από τις καλύτερες horror ταινίες των τελευταίων ετών γίνεται βιντεοπαιχνίδι

Από τους developers των Friday The 13th: The Game και Evil Dead: The Game
28 Οκτωβρίου 2023 15:52
Μια από τις καλύτερες horror ταινίες των τελευταίων ετών γίνεται βιντεοπαιχνίδι

Μια από τις καλύτερες ταινίες τρόμου των τελευταίων ετών και σίγουρα μέσα στις καλύτερες του 2023 γίνεται βιντεοπαιχνίδι.

Ο λόγος για την ταινία "Barbarian" (Βάρβαρος), η οποία ετοιμάζεται να κάνει τη μετάβασή στο χώρο των παιχνιδιών και να αποκτήσει το δικό της βιντεοπαιχνίδι από την Diversion3 Entertainment, η οποία έχει εργαστεί σε πολύ γνωστά horror παιχνίδια, όπως το "Friday The 13th: The Game" και το "Evil Dead: The Game". 

Εκτός από το ότι αποτέλεσε μια επιτυχία σε όλους τους τομείς, τόσο ότι αγαπήθηκε από το κοινό και τους κριτικούς, αλλά και στο box office και στις streaming υπηρεσίες (είναι διαθέσιμο στο Disney Plus), τώρα έχει βλέψεις να πετύχει και στα videogames με τη δική του συνταγή. 

Το παιχνίδι Barbarian αναμένεται να είναι ένα single player, narrative-driven παιχνίδι για κονσόλες και PC, επομένως δε θα ακολουθεί την asymmetric multiplayer συνταγή των Evil Dead και Friday The 13th. Άρα κατά πάσα πιθανότητα να είναι πιο κινηματογραφικό και πιο στιβαρό σαν μια horror εμπειρία, αν και δε γνωρίζουμε τι είδους ιστορία θα διηγηθεί. Ούτε γνωρίζουμε εάν θα βασιστεί στην πλοκή της ταινίας ή θα επεκτείνει τον ευρύτερο κόσμο του. 

Μερικές πληροφορίες για το Barbarian:

“Μερικοί μένουν για μία νύχτα, άλλοι για μία εβδομάδα, ενώ άλλοι δεν φεύγουν καθόλου”. Στο Barbarian, μία νεαρή γυναίκα που ταξιδεύει στο Detroit για μία συνέντευξη για δουλειά, κλείνει ένα σπίτι για να μείνει. Όμως, όταν φτάνει σε αυτό το σπίτι μέσα στη νύχτα, ανακαλύπτει ότι έχει γίνει διπλή κράτηση, με αποτέλεσμα ένας περίεργος άντρας να μένει ήδη εκεί. Παρόλο που στην αρχή διστάζει, τελικά αυτή η γυναίκα αποφασίζει να περάσει εκεί το βράδυ, αλλά λίγη ώρα μετά θα ανακαλύψει ότι υπάρχουν πολλά παράξενα πράγματα που συμβαίνουν.

Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι εξής ηθοποιοί: Georgina Campbell, Bill Skarsgård, Justin Long, Matthew Patrick Davis, Richard Brake, Kurt Braunohler και Jaymes Butler. 

Αξίζει να αναφερθεί πως τη σκηνοθεσία και το σενάριο έχει αναλάβει ο Zach Cregger, ενώ είναι μία παραγωγή πολλών γνωστών ονομάτων, όπως ο Roy Lee των The Ring, It και The Grudge. Επίσης στην παραγωγή βρίσκονται και οι Arnon Milchan, Raphael Margules, J.D. Lifshitz, Yariv Milchan, Michael Schaefer, Natalie Lehmann, Danny Chan, Alex Lebovici και Bill Skarsgård.

Σε περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμα το Barbarian και θέλετε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτό, τότε πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review μας.