Θα έρθει παιχνίδι με τον Venom στο PlayStation; Τι απαντά η Insomniac Games

Η ομάδα του Marvel’s Spider-Man 2 έδωσε την απάντησή της
22 Οκτωβρίου 2023 18:37
Θα έρθει παιχνίδι με τον Venom στο PlayStation; Τι απαντά η Insomniac Games

Το Marvel’s Spider-Man 2 της Insomniac Games κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή αποκλειστικά για το PlayStation 5 και είναι ουσιαστικά το 3ο παιχνίδι σε αυτό το franchise. Πολλοί fans αναρωτιούνται τις τελευταίες ημέρες, εάν θα μπορούσε η συγκεκριμένη ομάδα ανάπτυξης να φέρει και ένα spin-off παιχνίδι σε αυτό το σύμπαν, αλλά με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Venom.

Ο Venom παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο Marvel’s Spider-Man 2 και θα μπορούσε κάλλιστα να υπάρξει κάποια στιγμή ένα παιχνίδι με αυτόν τον χαρακτήρα της Marvel. Την ερώτηση αυτή έκανε ένας δημοσιογράφος του Insider στον senior narrative director της Insomniac Games, Jon Paquette, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα θα ακούσει τους fans.

Είμαστε επικεντρωμένοι στο Spider-Man 2 και αυτό που θα κάνουμε τώρα είναι να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι θαυμαστές. Θα ακούσουμε τους fans και θα αναρωτηθούμε: Εντάξει, τι θέλουν οι πραγματικοί fans τώρα;

Έπειτα από αυτές τις δηλώσεις και κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Paquette είπε ότι η Insomniac Games χρειάζεται τώρα λίγη ξεκούραση και χαλάρωση.

Θα μιλήσουμε για διάφορα πράγματα αφού πάρουμε όλοι λίγη ξεκούραση.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα εργάζεται αυτόν τον καιρό για να φέρει μελλοντικά στο παιχνίδι το New Game Plus, αλλά και ένα άλλο χαρακτηριστικό που θα σας επιτρέπει να παίξετε ξανά και ξανά τις αποστολές του.

Την άποψή μας για το Marvel’s Spider-Man 2 μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας εδώ, όπου μέσα στο κείμενο θα βρείτε και ένα video review με τον Σάκη Καρπά και τον Γιώργο Πρίτσκα να μιλούν για την εμπειρία τους.

Η Insomniac Games έχει στα σκαριά και το παιχνίδι του Wolverine, το οποίο είχε αποκαλυφθεί πριν από αρκετό καιρό και δεν έχουμε μάθει νεότερα από τότε.

Το Marvel’s Spider-Man 2 κυκλοφορεί αποκλειστικά στο PlayStation 5.