Το αφεντικό του Twitch εμφανίστηκε σε livestream στο Kick και αυτή ήταν η αντίδρασή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς να το γνωρίζει από πριν
21 Οκτωβρίου 2023 15:22
Το αφεντικό του Twitch εμφανίστηκε σε livestream στο Kick και αυτή ήταν η αντίδρασή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Το TwitchCon 2023 event έλαβε χώρα χθες στο Λας Βέγκας και χιλιάδες streamers του κόσμου έσπευσαν για να δουν από κοντά τις ανακοινώσεις της δημοφιλέστερης livestreaming πλατφόρμας. 

Την ώρα που το Twitch καλωσορίζει τον ανταγωνισμό από το Kick, παίρνοντάς στην πλατφόρμα του πολλές άλλοτε κορυφαίες περσόνες του, όπως τον Dr Disrespect, τον xQc και την Amouranth, ένα ευτράπελο έφερε τις δύο livestreaming πλατφόρμες αναπάντεχα πολύ κοντά. 

Και όταν λέμε αναπάντεχα το εννοούμε. Ο "vinnyb" είναι ένας 22χρονος streamer που έκανε τη μετάβαση από partner στο Twitch στο Kick -όπως πολλοί ακόμη. Την ώρα που μετέδιδε το δικό του IRL stream από τον χώρο της TwitchCon, ένας απροσδόκητος περαστικός πέρασε από την κάμερά του. Αυτός ήταν ο Dan Clancy, CEO του Twitch. 

Μόλις τον βλέπει ο dannyb αμφιταλαντεύεται αν θα έπρεπε να γυρίσει στα γρήγορα το stream του στο Twitch αλλά τελικά τον πλησίασε όσο το αφεντικό του Twitch απομακρύνονταν. Εκείνος τον χαιρετάει και του λέει ότι "είμαστε ζωντανά" δείχνοντάς του την κάμερα. 

Ευγενικά ο Clancy χαιρετάει τους θεατές στο stream του και εκεί είναι που ο 'dannyb' του σερβίρει τα "κακά μαντάτα". Του λέει "είμαστε ζωντανά στο Kick, τι έχεις να πεις;" και το αφεντικό του Twitch του απαντάει και πάλι με ευγενικό τρόπο θέλοντας να αποφύγει κάποια δυσάρεστη εξέλιξη, λέγοντας: "Ωχ όχι. Επιλογή σου είναι. Ξέρεις κάτι; Μπορείς να επιλέγεις ό,τι θέλεις"

Δείτε το ευτράπελο σε ζωντανή σύνδεση που έγινε viral:

 

Tags: