Δείτε αυτό το βίντεο πριν παίξετε το Alan Wake 2

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την κυκλοφορία του sequel
18 Οκτωβρίου 2023 19:35
Δείτε αυτό το βίντεο πριν παίξετε το Alan Wake 2

Περιμένετε με μεγάλη αγωνία για να παίξετε το Alan Wake 2; Πάει καιρός από την τελευταία φορά που ολοκληρώσατε το πρώτο παιχνίδι του franchise; Τότε η Remedy Entertainment έχει τη λύση, καθώς μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο που θέλει να σας βάλει και πάλι στο κλίμα, καθώς και να σας θυμίσει κάποια σημαντικά γεγονότα.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο βίντεο, αλλά όχι, δεν πρόκειται για κάποιο trailer για το Alan Wake 2. Είναι ένα recap που θέλει να σας υπενθυμίσει τα πιο σημαντικά γεγονότα του πρώτου Alan Wake, αλλά και όλα όσα έγιναν πριν από 13 χρόνια. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το sequel, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες, διαδραματίζεται 13 χρόνια μετά.

Η λεζάντα του νέου βίντεο αναφέρει: Το Alan Wake 2 συνεχίζει την ιστορία του συγγραφέα, 13 χρόνια αργότερα. Ρίξτε μια ματιά στα γεγονότα που οδήγησαν τον Alan Wake να παγιδευτεί στο Dark Place, αλλά και πώς η μικρή πόλη Bright Falls έπεσε σε αυτές τις υπερφυσικές επιρροές.

Λίγα λόγια για το Alan Wake 2

Για την ιστορία, το Alan Wake II θα έχει δύο campaigns. Το καθένα θα έχει το δικό του στυλ και mood. Έτσι, το campaign της Saga Anderson είναι για παράδειγμα εμπνευσμένο από την λατρεμένη σειρά True Detective και την υποψήφια για Όσκαρ ταινία, Se7en, ενώ αυτό του Alan Wake εμπνέεται από το Resident Evil 4. Μάλιστα, έχει διευκρινιστεί ότι ενώ το παιχνίδι θα παραμείνει linear και δεν θα ακολουθήσει το trend των open-world, θα έχει “open area” gameplay, με πιο ανοιχτές και μεγάλες περιοχές που οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν, αν το επιθυμούν.

Τον Alan Wake και πάλι θα τον υποδύονται δύο ηθοποιοί: Ο Φινλανδός Ilka Villi στο motion capture και την φυσιογνωμία και ο Matthew Porretta στη φωνή. Την δευτεραγωνίστρια Saga Anderson υποδύεται η Melanie Liburd (This is Us, The Idol). Αξίζει να αναφέρουμε πως στο cast του παιχνιδιού προστέθηκε ο ηθοποιός Shawn Ashmore (X-Men), ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής του Quantum Break. Στο Alan Wake 2 θα υποδυθεί τον σερίφη Tim Breaker της πόλης του Bright Falls.

Στις νέες προσθήκες είναι ο David Harewood (Homeland, Blood Diamond, Night Manager) ως Mr. Door, ο αινιγματικός παρουσιαστής του talk show του Dark Place. Επίσης, ο Peter Franzen της σειράς "Vikings" θα παίξει τους Ilmo και Jaakko Koskela.

Το Alan Wake 2 ήταν να κυκλοφορήσει αρχικά στις 17 Οκτωβρίου, αλλά η Remedy χρειάστηκε περισσότερο χρόνο και έτσι, το παιχνίδι αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 27 του μήνα για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC μέσω Epic Games Store. Παρακολουθήστε το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.