Δείτε για πρώτη φορά πως μοιάζει το Hogwarts Legacy στο Nintendo Switch

Η κυκλοφορία του έχει οριστεί για τον Νοέμβριο
18 Οκτωβρίου 2023 18:49
Δείτε για πρώτη φορά πως μοιάζει το Hogwarts Legacy στο Nintendo Switch

Πρόσφατα είχε γίνει γνωστό ότι το Hogwarts Legacy της Avalanche Software και της Warner Bros. Games θα καθυστερήσει για το Nintendo Switch, καθώς η ομάδα ανάπτυξης χρειαζόταν περισσότερο χρόνο. Ο τίτλος ήταν να γίνει διαθέσιμος τον περασμένο Ιούλιο, αλλά τώρα προορίζεται να ανέβει στα ράφια των καταστημάτων μέσα στον Νοέμβριο.

Οι fans περιμένουν με αγωνία να παίξουν τον Harry Potter τίτλο και πλέον έχουμε την πρώτη ματιά σε αυτόν. Πιο συγκεκριμένα, η Warner Bros. έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τις εικόνες που παρουσιάζουν για πρώτη φορά πώς θα φαίνεται-δείχνει το παιχνίδι στην υβριδική κονσόλα της Nintendo.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Η ομάδα ανάπτυξης είχε μοιραστεί παλιότερα ένα μήνυμα για τους fans που περίμεναν με αγωνία να παίξουν το παιχνίδι στο Switch, αλλά είχε λάβει η εταιρία την απόφαση να το καθυστερήσει. Μεταξύ άλλων είχε δηλώσει τα εξής:

Το Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch στις 14 Νοεμβρίου 2023. Γνωρίζουμε ότι οι θαυμαστές ανυπομονούν να παίξουν το παιχνίδι στο Switch, επομένως η δημιουργία της καλύτερης δυνατής εμπειρίας είναι η προτεραιότητά μας. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

Αν δεν έχετε παίξει ακόμα το παιχνίδι, πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο είχε επιμεληθεί ο Γιώργος Πρίτσκας.

Για την ιστορία, το Hogwarts Legacy πούλησε μέσα σε δύο εβδομάδες από το αρχικό του ντεμπούτο περισσότερα από 12 εκατομμύρια αντίτυπα. Κάπως έτσι, γέμισε τα ταμεία της Warner Bros. με πάνω από 850 εκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας κατά 256% τις ήδη φιλόδοξες προσδοκίες της εταιρίας. Μέχρι το Μάιο, τα έσοδά του είχαν ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Το Hogwarts Legacy κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο για το PC, το PlayStation 5 και τα Xbox Series X|S. Λίγο αργότερα κατέφθασε στα Xbox One και PlayStation 4, ενώ η έκδοση του Nintendo Switch πλέον αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου 2023.