Marvel's Spider-Man 2: Το τελικό trailer έφτασε και σας ετοιμάζει για το ντεμπούτο στο PS5!

Προ των πυλών η κυκλοφορία του τίτλου
16 Οκτωβρίου 2023 09:29
Marvel's Spider-Man 2: Το τελικό trailer έφτασε και σας ετοιμάζει για το ντεμπούτο στο PS5!

Έχουν απομείνει μόλις μερικές ημέρες για το ντεμπούτο του Marvel's Spider-Man 2. Προετοιμάζοντας, λοιπόν, το έδαφος για την κυκλοφορία του παιχνιδιού αργότερα μέσα στην εβδομάδα, το PlayStation μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το τελικό του trailer.

Το εν λόγω βίντεο είναι γεμάτο έντονη δράση, αλλά και συναισθηματικά φορτισμένες σκηνές, εστιάζοντας στην σχέση των δύο πρωταγωνιστών, αλλά και στο πόσο έχει επηρεαστεί ο Peter από τον Venom. Το trailer απαρτίζεται εξ ολοκλήρου από cinematics, δείχνοντας επίσης μάχες με διάφορους villains, όπως ο Mr. Negative, ο Lizard και ο Sandman.

Μπορείτε να δείτε το launch trailer του Marvel's Spider-Man 2 μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.

Το Marvel’s Spider-Man 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5, συνεχίζοντας την ιστορία των Peter Parker και Miles Morales. Μπορείτε να μάθετε πόσες ώρες θα διαρκεί κατά μέσο όρο το παιχνίδι σύμφωνα με τα λεγόμενα της Insomniac Games πατώντας εδώ, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τον τεχνικό τομέα του πατώντας εδώ.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως οι προ-παραγγελίες για όλες τις εκδόσεις έχουν ξεκινήσει από τις 16 Ιουνίου. Τα pre-order bonuses είναι το Arachknight Suit για τον Peter που θα ξεκλειδώνεται νωρίτερα, με τρεις επιπλέον χρωματικές παραλλαγές, καθώς και το Shadow Spider Suit για τον Miles που ομοίως θα ξεκλειδώνεται νωρίτερα και θα έχει τρεις χρωματικές παραλλαγές. Τέλος, θα περιλαμβάνεται και γρηγορότερο ξεκλείδωμα για το Web Grabber gadget, καθώς και 3 skill points.