Εντυπωσιακά πιο γρήγορο το νέο λογισμικό του Xbox One

Ξεπερνά ακόμη και αυτό του PS4
01 Οκτωβρίου 2015 10:53
Εντυπωσιακά πιο γρήγορο το νέο λογισμικό του Xbox One

Απ’ ότι φαίνεται, η Microsoft έλαβε υπόψιν το feedback της κοινότητας και με το επόμενο μεγάλο software update του Xbox One, διορθώνει ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της κονσόλας, δηλαδή την αμεσότητα, την ταχύτητα και την ανταπόκριση του UI. Στελέχη της εταιρίας είχαν δηλώσει στο παρελθόν πως με το NXOE, η κονσόλα θα μπορεί να εκτελέσει διάφορες λειτουργίες έως και δύο φορές πιο γρήγορα.

Τελικά, η εταιρία έμεινε πιστή στον λόγο της, μιας και όπως αναφέρουν οι χρήστες της beta, τα μενού της κονσόλας πράγματι είναι αρκετά πιο γρήγορα. Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του Reddit ονόματι ‘dieklobrille’ μπήκε στον κόπο να συγκρίνει τον χρόνο που απαιτείται για να πραγματοποιηθεί μια ενέργεια με το παλιό λογισμικό και το New Xbox One Experience, αλλά και με το χρόνο που χρειάζεται το PS4 για να εκτελέσει τις αντίστοιχες ενέργειες.

Τα αποτελέσματα της έρευνας του παρουσιάζονται μέσα από την παρακάτω εικόνα. Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο χρήστης διευκρίνισε ότι τα αποτελέσματα του μπορεί να διαφέρουν από αυτά άλλων χρηστών, εξηγώντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έκανε τις όποιες δοκιμές.

Ήδη κάποια μέλη Preview απολαμβάνουν τις αρετές του NXOE, το οποίο θα διατεθεί σε όλους τους κατόχους Xbox One μέσα στο Νοέμβριο.