Xbox Game Pass: Πότε θα μπούνε στην υπηρεσία τα παιχνίδια της Activision Blizzard;

Όλες οι επίσημες πληροφορίες που γνωρίζουμε
13 Οκτωβρίου 2023 23:57
Xbox Game Pass: Πότε θα μπούνε στην υπηρεσία τα παιχνίδια της Activision Blizzard;

Όταν η Microsoft είχε ολοκληρώσει την εξαγορά της Bethesda, στις 9 Μαρτίου του 2021, χρειάστηκαν μόλις μερικά εικοσιτετράωρα για να καταφθάσουν τα πρώτα 20 παιχνίδια της publishing εταιρίας στο Xbox Game Pass, στις 12 Μαρτίου. Τώρα, πριν μερικές ώρες, ο αμερικανικός κολοσσός ολοκλήρωσε τη μεγαλύτερη εξαγορά όλων των εποχών στη gaming βιομηχανία, εντάσσοντας στο δυναμικό του την Activision Blizzard. Μπορούμε, λοιπόν, να περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα τα πρώτα παιχνίδια της στη συνδρομητική υπηρεσία;

Η απάντηση είναι όχι. Στην προκειμένη περίπτωση θα χρειαστεί αρκετή περισσότερη υπομονή, όπως όλα δείχνουν. Η επίσημη ανακοίνωση στο Xbox Wire αναφέρει χαρακτηριστικά:

Σήμερα ξεκινάμε τις διεργασίες για να φέρουμε τα αγαπημένα franchises της Activision, της Blizzard και της King στο Game Pass και σε άλλες πλατφόρμες. Θα μοιραστούμε περισσότερα σχετικά με το πότε μπορείτε να περιμένετε να τα παίξετε μέσα στους επόμενους μήνες. Ξέρουμε ότι είστε ενθουσιασμένοι - και εμείς είμαστε το ίδιο.

Το γεγονός ότι θα χρειαστούν μήνες το επισήμανε από την πλευρά της και η Activision Blizzard.

Μην περιμένετε φέτος τα Call of Duty: Modern Warfare 3 και Diablo IV

Λίγο πριν το κλείσιμο της εξαγοράς, η Activision είχε ξεκαθαρίσει πως περιμένει τα πρώτα παιχνίδια της να προστεθούν στο Game Pass κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του επόμενους έτους. Μάλιστα, επισήμανε στους παίκτες να μην περιμένουν φέτος τα Call of Duty: Modern Warfare 3 και Diablo IV στην υπηρεσία, λέγοντας:

Αν και δεν έχουμε σχέδια να βάλουμε το Modern Warfare 3 ή το Diablo IV στο Game Pass φέτος, μόλις κλείσει η συμφωνία, θα συνεργαστούμε με το Xbox για να φέρουμε τους τίτλους μας σε περισσότερους παίκτες σε όλο τον κόσμο. Και αναμένουμε ότι θα αρχίσουμε να προσθέτουμε παιχνίδια στο Game Pass κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που περιμένατε άμεσα να ξεκινήσετε το κατέβασμα, θα χρειαστεί να οπλιστείτε με περισσότερη υπομονή.