Δείτε τις δύο νέες στολές του Marvel’s Spider-Man 2 του PS5 (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Προ των πυλών η κυκλοφορία του τίτλου
13 Οκτωβρίου 2023 18:20
Δείτε τις δύο νέες στολές του Marvel’s Spider-Man 2 του PS5 (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Insomniac Games σε συνεργασία με την Marvel αποκάλυψαν δύο νέες στολές που θα βρείτε στο επερχόμενο παιχνίδι Marvel’s Spider-Man 2, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες αποκλειστικά στο PlayStation 5. Πρόκειται για δύο κοστούμια των Peter Parker και Miles Morales, των δύο playable χαρακτήρων του τίτλου.

Η πρώτη στολή ονομάζεται Brooklyn 2099, την οποία ίσως θα γνωρίζετε εάν έχετε παίξει το Spider-Man: Miles Morales, καθώς υπήρχε κανονικά μέσα στον τίτλο του 2021. Από την άλλη, η δεύτερη στολή ονομάζεται Kumo, και είναι ένα νέο σχέδιο μιας και φαίνεται πως δεν υπήρχε σε κανένα άλλο Spider-Man.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Insomniac Games δεν έχει αποκαλύψει προς το παρόν πως θα μπορείτε να λάβετε αυτά τα κοστούμια, δηλαδή αν πρόκειται για κάποια DLC ή αν θα μπορείτε να τα αποκτήσετε μέσα στο παιχνίδι.

Η περιγραφή του παιχνιδιού αναφέρει τα εξής:

Οι Spider-Men, Peter Parket και Miles Morales επιστρέφουν για μία νέα συναρπαστική περιπέτεια στο αναγνωρισμένο franchise της Marvel’s Spider-Man για το PlayStation 5. Εξοπλισμένοι με τη νέα bioelectric Venom δύναμη του Miles και τα όπλα του Peter, τα Spider-Arms, οι Spider-Men έρχονται αντιμέτωποι με στην απόλυτη δοκιμασία και μέσα, αλλά και έξω από τη μάσκα τους, καθώς παλεύουν να σώσουν την πόλη, ο ένας τον άλλον και αυτούς που αγαπούν από το τερατώδες Venom. Το Marvel’s Spider-Man 2 κυκλοφορεί στις 20 Οκτωβρίου 2023.

Το Marvel’s Spider-Man 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5, συνεχίζοντας την ιστορία των Peter Parker και Miles Morales. Μπορείτε να μάθετε πόσες ώρες θα διαρκεί κατά μέσο όρο το παιχνίδι σύμφωνα με τα λεγόμενα της Insomniac Games πατώντας εδώ, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τον τεχνικό τομέα του πατώντας εδώ.

Το Marvel’s Spider-Man 2 κυκλοφορεί αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 20 Οκτωβρίου. Δείτε το βίντεο των Marvel Studios μέσα από το NYCC 2023 παρακάτω.