Το νέο πακέτο του Xbox Series S έχει μέσα ένα έξτρα δωράκι

Που σίγουρα θα ενδιαφέρει τους μελλοντικούς αγοραστές της κονσόλας
12 Οκτωβρίου 2023 19:10
Το νέο πακέτο του Xbox Series S έχει μέσα ένα έξτρα δωράκι

Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε ότι μέσα στον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει ένα νέο bundle με το Xbox Series S, το οποίο θα περιέχει και ένα έξτρα δωράκι για τους ενδιαφερόμενους. Πιο συγκεκριμένα, στις 31 Οκτωβρίου, θα διατεθεί στην αγορά η λευκή κονσόλα των 512GB και μέσα στο πακέτο θα βρίσκεται ένας κωδικός Xbox Game Pass Ultimate.

Ο λόγος γίνεται για το Xbox Series S Starter Bundle, το οποίο περιέχει την κονσόλα, το ασύρματο λευκό χειριστήριο, καθώς και τρεις μήνες στη συνδρομητική υπηρεσία. Το πακέτο αυτό θα κοστίζει 299 ευρώ, όσο δηλαδή κοστίζει η κονσόλα από μόνη της. Ωστόσο, δε γνωρίζουμε αν θα έρθει στην αγορά και ειδική έκδοση για το μαύρο Xbox Series S με την χωρητικότητα του 1TB.

Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι πρόκειται για ένα αρκετά καλό δώρο, καθώς οι τρεις μήνες συνδρομής στο Xbox Game Pass Ultimate κοστίζουν 44.99 ευρώ από τα καταστήματα λιανικής. Επίσης, δεν έγινε γνωστό εάν αυτό το πακέτο θα παραμείνει στα ράφια των καταστημάτων «για πάντα» ή εάν αυτή η προσφορά θα ολοκληρωθεί κάποια συγκεκριμένη περίοδο.

Το Xbox Series S Starter Bundle θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 31 Οκτωβρίου στην τιμή των 299 ευρώ.