Το Counter-Strike 2 μόλις κυκλοφόρησε και είναι δωρεάν για όλους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο κεφάλαιο του franchise μόλις ξεκίνησε
27 Σεπτεμβρίου 2023 23:48
Το Counter-Strike 2 μόλις κυκλοφόρησε και είναι δωρεάν για όλους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από λίγη ώρα σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι η Valve αναμένεται να ανακοινώσει από λεπτό σε λεπτό την κυκλοφορία του Counter-Strike 2. Η αναμονή έφτασε στο τέλος της και από σήμερα θα μπορείτε να παίξετε εντελώς δωρεάν το νέο κεφάλαιο του επιτυχημένου franchise.

Ναι, καλά διαβάσατε. Το Counter-Strike 2 μόλις κυκλοφόρησε στο Steam ως free-to-play τίτλος, κάτι που σημαίνει ότι δε χρειάζεται να πληρώσετε χρήματα για να παίξετε.

Απολαύστε το επίσημο trailer του Counter-Strike 2:

Σε περίπτωση που δεν εμφανίζεται το παιχνίδι στην αρχική σελίδα του Steam, τότε μπορείτε να γράψετε την ονομασία του στην αναζήτηση για να το κατεβάσετε. Επιπροσθέτως, η Valve έχει κυκλοφορήσει και ένα ειδικό upgrade που το ονομάζει Prime Status Upgrade και ζητάει από εσάς 14.29 ευρώ για να αποκτήσετε διάφορα καλούδια μέσα στο παιχνίδι.

Το Counter-Strike 2 υποστηρίζει χειριστήριο για εσάς που δε θέλετε να παίξετε με πληκτρολόγιο και ποντίκι, είναι γεμάτο με skins όπλων και όχι μόνο, ενώ φυσικά διαθέτει και Steam κάρτες για τη συλλογή σας.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το Counter-Strike 2.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το CS2 έρχεται με την Source 2 μηχανή γραφικών και διαθέτει βελτιωμένα τελευταίας γενιάς γραφικά και Workshop εργαλεία, νέους και ανανεωμένους χάρτες, ένα νέο rating σύστημα, δυναμικά grenades και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά.

Το CS Rating είναι ένα νέο σύστημα μέτρησης των ικανοτήτων και του rating των παικτών στο Counter-Strike 2, το οποίο θα έχει τόσο τοπικά όσο και παγκόσμια leaderboards για να γνωρίζετε ανά πάσα ώρα και στιγμή την κατάταξή σας. Το νέο trailer εξηγεί επίσης πως το "Premier" θα λειτουργεί στο Counter Strike 2 και θα περιλαμβάνει Skill Groups ανά χάρτη, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να προπονηθείτε στους αγαπημένους χάρτες, μαζί με άλλους παίκτες.

Το Counter-Strike 2 κυκλοφορεί από σήμερα στο Steam.