Η FromSoftware αποκάλυψε τις πωλήσεις του Sekiro: Shadows Die Twice

Και δηλώσει ευχαριστημένη
26 Σεπτεμβρίου 2023 10:08
Η FromSoftware αποκάλυψε τις πωλήσεις του Sekiro: Shadows Die Twice

Η FromSoftware μόλις ανακοίνωσε τις συνολικές πωλήσεις του εξαιρετικού action-RPG παιχνιδιού της, Sekiro: Shadows Die Twice. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημο site της, η εταιρία δηλώνει ευχαριστημένη με την πορεία του βραβευμένου τίτλου, καθώς μόλις πέρασε ένα σημαντικό ορόσημο πωλήσεων.

Αναλυτικότερα, μέσα από τη σελίδα του στούντιο έγινε γνωστό ότι το Sekiro έχει πουλήσει μέχρι σήμερα πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο. Η FromSoftware είναι ευχαριστημένη και θέλησε να δώσει ένα στη δημοσιότητα ένα μήνυμα προς όλους τους παίκτες, τους οποίους ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της που έπαιξαν αυτό το project.

Μεταξύ άλλων, η FromSoftware δήλωσε:

Από την κυκλοφορία του τον Μάρτιο του 2019, μέχρι και σήμερα, έχουμε λάβει μεγάλη υποστήριξη από όλους και τώρα έχουμε ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους έπαιξαν το παιχνίδι μας.

Ο τίτλος της FromSoftware είχε λάβει πολλές διακρίσεις, ενώ κέρδισε μεταξύ άλλων και το μεγάλο βραβείο “Game of the Year” στα The Game Awards του 2019. Η ανάρτηση των πωλήσεων έχει δημοσιευθεί εδώ.

Για την ιστορία, το Sekiro: Shadows Die Twice κυκλοφόρησε το 2019 για PS4, Xbox One, PC και Google Stadia, ενώ σχεδόν ένα χρόνο αργότερα απέκτησε και μία ειδική έκδοση, την Game of the Year Edition, που είχε μέσα και διάφορα καλούδια για τους παίκτες.