EA Sports FC 24: Επίσημα αυτές είναι όλες οι ελληνικές ομάδες στο “νέο FIFA“

Και δυστυχώς υπάρχουν ηχηρές ελλείψεις
25 Σεπτεμβρίου 2023 23:42
EA Sports FC 24: Επίσημα αυτές είναι όλες οι ελληνικές ομάδες στο “νέο FIFA“

Ήδη όσοι τυχεροί έχουν προαπαραγείλει την Ultimate Edition του EA Sports FC 24 έχουν αποκτήσει απο νωρίς πρόσβαση στον ολοκαίνουργιο ποδοσφαιρικό τίτλο της εταιρίας. 

Το νέο "ποδοσφαιράκι" της ΕΑ κάνει ποδαρικό στην μετά-FIFA εποχή και δυστυχώς για τους παίκτες υπάρχουν τελικά ηχηρές ελλείψεις στις ομάδες ελληνικού ενδιαφέροντος. Ως Unboxholics αποκτήσαμε πρόσβαση στην Early Access του EA FC 24 και μπορούμε με ασφάλεια να σας μεταφέρουμε την τελική λίστα των ελληνικών ομάδων που βρίσκονται στο "νέο FIFA"

Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενο άρθρο, το EA Sports FC περιλαμβάνει την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να απουσιάζει για μία ακόμη σεζόν, μαζί με την Εθνική Ελλάδος, μιας και η "Επίσημη Αγαπημένη" δεν βρίσκεται στη λίστα των εθνικών ομάδων ανδρών. 

Πρέπει να αναφέρουμε όμως πως ο Ολυμπιακός αναμένεται να επιστρέψει του χρόνου στο ρόστερ του "Rest of the World" και των ελληνικών ομάδων. Όπως επιβεβαίωσε πριν από μερικές μέρες στο Instagram του ο αντιπρόεδρος της Πειραιώτικης ομάδας, ο Ολυμπιακός θα περιλαμβάνεται στο EA Sports FC 25

Θέλετε να μάθετε τους κορυφαίους σε rating παίκτες του EA FC 24; Πατήστε εδώ

Παρά την αλλαγή σε EAFC, ο "διάδοχος" των FIFA, θα περιλαμβάνει 19.000 και πλέον αθλητές, πάνω από 700 licensed ομάδες, 100 στάδια και 30 επίσημα πρωταθλήματα.

Το EA Sports FC 24 θα κυκλοφορήσει για τα PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ όσοι προπαραγγείλουν την Ultimate Edition θα αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό από τις 22 Σεπτεμβρίου.