EA Sports FC 24: Αυτοί είναι οι top παίκτες σε rating στο νέο “FIFA”

Τέσσερις παίκτες έχουν 91 rating
12 Σεπτεμβρίου 2023 10:53
EA Sports FC 24: Αυτοί είναι οι top παίκτες σε rating στο νέο “FIFA”

Η κυκλοφορία του EA Sports FC 24 πλησιάζει και γι’ αυτό το λόγο η Electronic Arts έδωσε στη δημοσιότητα μερικές νέες ενδιαφέρουσες πληροφορίες, όσον αφορά τους top παίκτες του παιχνιδιού. 

Όπως μαθαίνουμε από το VGC, η EA ενημέρωσε το επίσημο site του EA Sports FC και αποκάλυψε ποιοι είναι οι top παίκτες σε rating, με τον Kylian Mbappé να έχει την πρώτη θέση με 91 συνολικό σκορ. Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος που έχει τόσο υψηλή βαθμολογία, καθώς και η Alexia Putellas μοιράζεται την ίδια βαθμολογία, καθώς και οι Erling Haaland και Kevin De Bruyne.   

Συνεχίζοντας έχουμε 8 ποδοσφαιριστές που μοιράζονται 90/100 rating και αυτοί είναι οι Aitana Bonmatí, Lionel Messi, Sam Kerr, Karim Benzema, Thibaut Courtois, Harry Kane, Caroline Graham Hansen και Robert Lewandowski. 

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το EA Sports FC 24 θα περιλαμβάνει για πρώτη φορά γυναίκες στο Ultimate Team και αυτό θα σας επιτρέπει να έχετε στην ομάδα σας και γυναίκες και άντρες ποδοσφαιριστές.  

Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε όλα τα πρωταθλήματα και τις ελληνικές ομάδες που θα περιλαμβάνονται στο EA Sports FC 24. Παρά την αλλαγή σε EAFC, ο "διάδοχος" των FIFA, θα περιλαμβάνει 19.000 και πλέον αθλητές, πάνω από 700 licensed ομάδες, 100 στάδια και 30 επίσημα πρωταθλήματα. 

Το EA Sports FC 24 θα κυκλοφορήσει για τα PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ όσοι το προπαραγγείλουν θα αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό από τις 22 Σεπτεμβρίου.