Μάθαμε πόσα GB είναι το Forza Motorsport σε PC και Xbox – Πάνω από 100GB όλες οι εκδόσεις

Κάντε χώρο στις κονσόλες και στο PC σας
21 Σεπτεμβρίου 2023 17:18
Μάθαμε πόσα GB είναι το Forza Motorsport σε PC και Xbox – Πάνω από 100GB όλες οι εκδόσεις

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι το Forza Motorsport έγινε χρυσό και πλέον μάθαμε ότι το pre-load για τον επερχόμενο racing τίτλο έχει ήδη ξεκινήσει. Πιο συγκεκριμένα, η Turn 10 Studios ανακοίνωσε μέσα από το επίσημο blog της ότι όλοι οι παίκτες σε PC και Xbox κονσόλες μπορούν ήδη να προ-κατεβάσουν το παιχνίδι, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμοι όταν κυκλοφορήσει.

Έτσι, μάθαμε πόσα ακριβώς GB θα χρειαστεί να κατεβάσετε για να παίξετε το νέο Forza Motorsport. Αν θέλετε να εγκαταστήσετε το παιχνίδι στο Xbox Series X, τότε να σας πούμε ότι το παιχνίδι ζητάει να έχετε 133GB ελεύθερα στον αποθηκευτικό χώρο, ενώ από την άλλη αν έχετε Xbox Series S θα χρειαστείτε ακριβώς 100GB.

Αν σκοπεύετε να παίξετε το παιχνίδι στον υπολογιστή σας, να σας πούμε ότι θα χρειαστείτε 119GB αν το κατεβάσετε από τα Microsoft Store και PC Game Pass, αλλά και 118GB από το Steam.

Ο αναλυτικός πίνακας με τα GB της κάθε έκδοσης:

Xbox Series X: 133 GB

Xbox Series S: 100 GB

Windows 10 και 11 PC (Microsoft Store): 119 GB

Steam: 118 GB

Πρόσφατα έγινε γνωστό και πώς θα τρέχει το παιχνίδι στις κονσόλες και μπορείτε να μάθετε τα πάντα αν πατήσετε εδώ.

Το ολοκαίνουργιο Forza Motorsport αναμένεται να κυκλοφορήσει στα Xbox Series X|S και PC στις 10 Οκτωβρίου και φυσικά θα είναι διαθέσιμο από τη πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass.