Το Marvel’s Spider-Man 2 του PS5 έγινε χρυσό!

Όλα έτοιμα για τις 20 Οκτωβρίου
20 Σεπτεμβρίου 2023 19:02
Το Marvel’s Spider-Man 2 του PS5 έγινε χρυσό!

Είναι επίσημο. Το Marvel’s Spider-Man 2 έγινε χρυσό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία καθυστέρηση, αφού είναι πανέτοιμο για την κυκλοφορία του το Νοέμβριο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στούντιο στο Twitter, με την ανάρτηση να περιλαμβάνει και ένα ειδικό ευχαριστήριο μήνυμα. Για την ιστορία, ο όρος ‘χρυσό’ ή ‘gold’ χρησιμοποιείται πολύ συχνά στη gaming βιομηχανία και πρακτικά σημαίνει πως η δημιουργία της αρχικής έκδοσης ενός project έχει ολοκληρωθεί και πλέον μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία παραγωγής των retail αντιτύπων. Φυσικά, η ομάδα ανάπτυξης δε σταματά να ασχολείται με το παιχνίδι και οι αλλαγές που θα κάνει μέχρι την κυκλοφορία του ενσωματώνονται στο Day One patch.

Το μήνυμα της Insomniac Games προς την κοινότητα:

Το Marvel’s Spider-Man 2 επίσημα ΕΓΙΝΕ ΧΡΥΣΟ!

Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε αυτό το επίτευγμα-ορόσημο με το στούντιο και τους συνεργάτες μας στο PlayStation και τη Marvel Games και με την απίστευτη κοινότητά μας σε όλο τον κόσμο!

Ανυπομονούμε να δείτε τι έχουμε ετοιμάσει στις 20 Οκτωβρίου!

Μάλιστα, η σχετική δημοσίευση της Santa Monica περιλαμβάνει και μερικές δηλώσεις από το cast του παιχνιδιού, με τον Venom να κλέβει την παράσταση. Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί:

Το Marvel’s Spider-Man 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5, συνεχίζοντας την ιστορία των Peter Parker και Miles Morales. Μπορείτε να μάθετε πόσες ώρες θα διαρκεί κατά μέσο όρο το παιχνίδι σύμφωνα με τα λεγόμενα της Insomniac Games πατώντας εδώ, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τον τεχνικό τομέα του πατώντας εδώ.

Τέλος, μέσα από τον παρακάτω player μπορείτε να παρακολουθήσετε το αναλυτικό video preview των Unboxholics, έπειτα από τα ταξίδι του Γιώργου Πρίτσκα στο Λονδίνο για να δοκιμάσει τον τίτλο.