Mortal Kombat 1: Η NetherRealm απαντά ευθέως στα προβλήματα της έκδοσης του Switch

O Ed Boon βγήκε μπροστά και ξεκαθάρισε το τοπίο
20 Σεπτεμβρίου 2023 18:26
Mortal Kombat 1: Η NetherRealm απαντά ευθέως στα προβλήματα της έκδοσης του Switch

Πολλά είναι τα τεχνικά προβλήματα της Switch έκδοσης του Mortal Kombat 1, όπως ανακάλυψαν προς δυσάρεστη έκπληξή τους όσοι το προπαράγγειλαν καθώς είχαν Early Access λόγω της Premium Edition. 

Τα γραφικά ήταν κατά πολύ κατώτερα των προσδοκιών και δε συμβαδίζουν σε καμία περίπτωση με αυτά στα Xbox Series X|S και PS5, σε σημείο που έφτασαν να γίνονται memes με τις γκριμάτσες και τα χαμηλής ανάλυσης μοντέλα χαρακτήρων του Mortal Kombat 1. Η κατακραυγή των gamers και της κοινότητας ήταν τέτοια που ο συνδημιουργός της fighting σειράς, Ed Boon, βγήκε δημόσια να απαντήσει. 

Συγκεκριμένα, μίλησε ευθέως στο BBC Newsbeat για τα προβλήματα της Nintendo Switch έκδοσης, αναγγέλλοντας ότι θα διορθωθούν και υποσχέθηκε ότι "σίγουρα θα αναβαθμιστούν". "Ένας αριθμός από τα προβλήματα και τις ανησυχίες που προέκυψαν θα διευθετηθούν σίγουρα. Θα ήταν το ιδανικό γαι εμάς να έχουμε κυκλοφορήσει την έκδοση που θα θέλαμε. Αλλά οτιδήποτε πρόβλημα βρίσκουμε και είναι στη λίστα μας θα διορθωθεί" δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Πλέον αναμένεται να υπάρξει κάποια σχετική κίνηση της NetherRealm Studios με κάποιο patch στο άμεσο μέλλον που θα διορθώσει τα κακώς κείμενα του Mortal Kombat 1. Ωστόσο, κάποιο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα στρώσει η κατάσταση δε δόθηκε.