Τα γραφικά του Mortal Kombat 1 στο Switch έγιναν meme στα social media (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Viral έγιναν οι πρώτες εικόνες
18 Σεπτεμβρίου 2023 12:33
Τα γραφικά του Mortal Kombat 1 στο Switch έγιναν meme στα social media (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το Mortal Kombat 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει για όλους αύριο, Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC. Η NetherRealm Studios υπόσχεται ένα ολοκαίνουργιο fighting σύστημα, φρέσκα game modes και πολλά Fatalities, με το παιχνίδι να έχει αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια για το παρουσιαστικό του και τα γραφικά. Ωστόσο, το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί μάλλον και για την έκδοση του Switch, η οποία φαίνεται πως όχι απλώς δε συμβαδίζει με αυτή των PS5 και Xbox Series X|S κονσολών, αλλά έχει αρχίσει να γίνεται trending στα social media και όχι για καλό λόγο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι πρώτες εικόνες από την Switch έκδοση έχουν αρχίσει να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και δεν είναι καθόλου κολακευτικές. Το παιχνίδι έχει υποβαθμιστεί πάρα πολύ για να τρέξει στην υβριδική κονσόλα της Nintendo, με τις πιο μεγάλες διαφορές να εντοπίζονται στα μοντέλα των χαρακτήρων. Η υποβάθμιση έχει γίνει με τέτοιο τρόπο όμως που θυμίζει εικόνες από καταστροφικά launches, όπως το eFootball της Konami και το Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition της Rockstar Games.

Τα πρόσωπα των χαρακτήρων μοιάζουν σε πολλές περιπτώσεις σαν ψεύτικα, χωρίς να  έχουν καθόλου λεπτομέρεια, ενώ το σύστημα φωτισμού έχει τρομερές αδυναμίες και ως αποτέλεσμα κάνει τα πάντα να μοιάζουν ξεπλυμένα και πλαστικά. Μάλιστα, το παιχνίδι φαίνεται πως έχει και πολλά σοβαρά bugs που το καθιστούν εντελώς unplayable. Για παράδειγμα, παρόλο που έχουμε να κάνουμε με fighting παιχνίδι δύο διαστάσεων, το γύρο των social media έκανε ένα βίντεο που δείχνει τους χαρακτήρες στην Switch έκδοση να κινούνται μπρος-πίσω, αντί για δεξιά-αριστερά!

Μερικές από τις αναρτήσεις που συζητήθηκαν στο X (πρώην Twitter) ακολουθούν παρακάτω: