Έρχεται νέο Xbox Series X – Διέρρευσε εικόνα και οι προδιαγραφές του

Έγγραφα αποκαλύπτουν ότι θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2024
19 Σεπτεμβρίου 2023 10:41
Έρχεται νέο Xbox Series X – Διέρρευσε εικόνα και οι προδιαγραφές του

Στοιχεία από το δικαστήριο της Microsoft με το FTC συνεχίζουν να έρχονται στη δημοσιότητα και μόλις αποκαλύφθηκε ένα νέο Xbox Series X, το οποίο δε μοιάζει σχεδόν καθόλου με την αρχική κονσόλα της εταιρίας.

Όπως αποκαλύπτει το The Verge και πιο συγκεκριμένα ο Tom Warren, μέσα από το δικαστήριο με το FTC κυκλοφόρησε μία νέα εικόνα που παρουσιάζει ένα «φρεσκαρισμένο» Xbox Series X με ιδιαίτερο σχεδιασμό και χωρίς καθόλου μονάδα αναπαραγωγής δίσκου.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, η Microsoft φαίνεται ότι έχει στα μελλοντικά πλάνα της να κυκλοφορήσει ένα νέο "all digital" Series X που θα έχει 2TB αποθηκευτικό χώρο και ένα ειδικό χειριστήριο με modular thumbsticks. Να σημειωθεί, επίσης, ότι το έγγραφο αναφέρει ότι αυτή η κονσόλα θα έχει ακριβώς τα ίδια teraFLOPS με το αρχικό Xbox Series X.

Το συγκεκριμένο Xbox Series X έχει την κωδική ονομασία “Brooklin” και πρόκειται να κυκλοφορήσει τον επόμενο Νοέμβριο με ένα νέο κυλινδρικό σχεδιασμό. Σύμφωνα με τα έγγραφα από το FTC αυτό το Xbox Series X θα κοστίζει 499 δολάρια και η ισχύς του PSU του θα μειωθεί κατά 15%.

Τα έγγραφαν αποκαλύπτουν επίσης ότι η Microsoft θα φρεσκάρει και το Xbox Series S, παρόλο που πρόσφατα κυκλοφόρησε η έκδοση μαύρου χρώματος. Αυτό το νέο Series S θα έχει επίσης το νέο χειριστήριο στο κουτί του και νέα χαρακτηριστικά.

Δείτε την εικόνα που δημοσίευσε ο Tom Warren του The Verge:

Ο Tom Warren λέει στη δημοσίευσή του τα εξής: Αυτό είναι το νέο Xbox Series X χωρίς δίσκο με ένα νέο χειριστήριο. Το φρεσκαρισμένο Xbox Series X θα κυκλοφορήσει τον επόμενο Νοέμβριο με USB-C θύρα, 2TB στον αποθηκευτικό χώρο, Wi-Fi 6E και Bluetooth 5.2.

Συνεχίζοντας με τις αποκαλύψεις, ο Tom Warren δημοσίευσε μία ακόμη εικόνα από τα έγγραφα του δικαστηρίου που παρουσιάζει ένα ολοκαίνουργιο Xbox χειριστήριο με ένα επιταχυνσιόμετρο στο εσωτερικό και υποστήριξη για γυροσκόπιο. Μάλιστα, αυτό το controller θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 και θα βρίσκεται στο κουτί του φρεσκαρισμένου Xbox Series X.

Δείτε εικόνα παρακάτω:

Η Microsoft δεν έχει προβεί ακόμα σε επίσημες ανακοινώσεις, οπότε δε γνωρίζουμε εάν τα σχέδιά της αλλάξουν τελευταία στιγμή. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.