Έρχονται νέα πακέτα αγοράς για το PS5 που θα κλείσουν το μάτι σε πολλούς

Σύμφωνα με εξαιρετικά έμπιστη πηγή
07 Σεπτεμβρίου 2023 17:25
Έρχονται νέα πακέτα αγοράς για το PS5 που θα κλείσουν το μάτι σε πολλούς

Όπως όλα δείχνουν, η Sony ετοιμάζεται να φέρει στα ράφια των καταστημάτων δύο ολοκαίνουργια πακέτα αγοράς για το PlayStation 5, τα οποία σίγουρα θα κλείσουν το μάτι σε πολλούς, αφού θα περιλαμβάνουν ένα από τα πιο εμπορικά παιχνίδια της χρονιάς.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο εξαιρετικά αξιόπιστος dataminer billbil-kun, ο οποίος στο παρελθόν έχει διαρρεύσει αρκετές φορές τα μηνιαία παιχνίδια του PS Plus πριν την ώρα τους, τώρα έφερε ξανά στα φώτα της δημοσιότητας πληροφορίες για τα σχέδια της εταιρίας. Σύμφωνα, λοιπόν, με τη διαρροή του, η Sony έχει ετοιμάσει ένα νέο πακέτο αγοράς για την κανονική PS5 κονσόλα με το μέσο ανάγνωσης δίσκων, το οποίο θα περιλαμβάνει ένα voucher με κωδικό για λήψη του EA Sports FC 24. Στη συσκευασία θα υπάρχει και ένας κωδικός με επιπλέον περιεχόμενο για το EA Sports FC 24 Ultimate Team και ειδικότερα ένα Rare Gold Player Pack και τρεις δανεικούς iconic ποδοσφαιριστές για 5 Ultimate Team αγώνες.

Το δεύτερο πακέτο θα έρχεται με ακριβώς τα ίδια περιεχόμενα, μόνο που αντί για την κανονική έκδοση της κονσόλας θα περιλαμβάνει το PS5 Digital Edition χωρίς μέσο ανάγνωσης δίσκων.

Ο leaker δε στάθηκε μόνο εκεί και αποκάλυψε και τις προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης των δύο πακέτων, τουλάχιστον όσον αφορά την αγορά της Γαλλίας. Εκεί, το πρώτο bundle, αυτό με το κανονικό PS5, θα κοστίζει €619.99, ενώ το δεύτερο bundle θα κοστίζει €519.99.

Παρακάτω θα βρείτε τη σχετική δημοσίευση του leaker.