O Ben Affleck αποκάλυψε το παιχνίδι που “λιώνει“ φανατικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο διάσημος Χολιγουντιανός ηθοποιός το απολαμβάνει μαζί με τα παιδιά του
31 Αυγούστου 2023 00:32
O Ben Affleck αποκάλυψε το παιχνίδι που “λιώνει“ φανατικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος είπε ότι οι Χολιγουντιανοί αστέρες δεν έχουν προσωπικές στιγμές και πόσο μάλλον χόμπι που δε θα φανταζόσασταν ενώ περνάνε χρόνο με τα παιδιά τους. Ο Ben Affleck, που μέχρι πρότινος ήταν ο Batman του DCEU και βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης της ταινίας "Argo", είναι ένας από αυτούς καθώς μάθαμε πως είναι δεινός gamer!

Η αποκάλυψη έγινε στο πλαίσιο του Valorant Champions 2023 όπου ο Μπεν Άφλεκ πήγε μαζί με τον γιο του, μιας και το event διεξήχθη στο Λος Άντζελες, εκεί όπου και ο μεγιστάνας ElonMusk και ιδρυτής των Tesla SpaceX και ιδιοκτήτης του X/Twitter, έδωσε επίσης το παρών. 

Ο γιος του ήθελε να φωτογραφηθεί με την voice actress, Shannon Williams, που δανείζει τη φωνή της στην χαρακτήρα Jett και αντάλλαξαν μερικές κουβέντες με τον Άφλεκ μάλιστα να εκφράζει την δυσαρέσκειά του επειδή η Riot "nerfαρε" την Jett. "Θα μπορούσε να κάνει main τη Jett" ακούγεται να λέει ο γιος του Άφλεκ, με τον ηθοποιό να απαντά "Ναι αλλά μετά νέρφαραν τη Jett" και την voice actress που ήταν δίπλα να αποκρίνεται λέγοντας "Το ξέρω!". 

Η Williams φυσικά ανήρτησε το στιγμιότυπο αυτό σε βίντεο στον λογαριασμό της στο X/Twitter. Δείτε το viral απόσπασμα: 

Στο πλαίσιο του event ο Affleck παραχώρησε μια σύντομη συνέντευξη στο "κόκκινο χαλί" του event εκεί όπου αποκαλύφθηκε ότι "λιώνει" στο Valorant της Riot Games και μάθαμε μάλιστα ποιους χαρακτήρες προτιμάει. 

Είπε ότι "mainάρει" αυτόν τον καιρό ton ΚΑΥ/Ο, αλλά ανέφερε ότι παίζει και λίγο με την Raze. "Παίζω main τον KAY/O αυτό τον καιρό. Και με την Razer επίσης, που νομίζω ότι είναι η άλλη main χαρακτ΄ρηας μου. Είμαι λιγάκι...είμαι λιγάκι αδέσμευτος με το ποιον χαρακτήρα κάνω main" είπε ο 51χρονος ηθοποιός. 

Το απόσπασμα όπου ο Affleck μιλάει για τους χαρακτήρες που παίζει στο Valorant έχει ξεπεράσει τα 1.7 εκατομμύρια views μόνο από μία πηγή στο X. 

Για την ιστορία το τουρνουά Valorant Champions 2023 κέρδισε η ομάδα των Evil Geniuses