Έρχεται αναλυτική παρουσίαση για το Super Mario Bros. Wonder!

Κλείδωσε η ημερομηνία του επόμενου Direct
29 Αυγούστου 2023 18:11
Έρχεται αναλυτική παρουσίαση για το Super Mario Bros. Wonder!

Το επόμενο Direct της Nintendo μόλις ανακοινώθηκε και θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στο άκρως αναμενόμενο Super Mario Bros. Wonder!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο ιαπωνικός κολοσσός θα παρουσιάσει το παιχνίδι αναλυτικά την Πέμπτη 31 Αυγούστου στις 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος). Η παρουσίαση θα έχει διάρκεια περίπου δεκαπέντε λεπτά, εστιάζοντας σε διάφορες πτυχές της νέας 2D side-scrolling περιπέτειας του Mario. Φυσικά, θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τα επίσημα κανάλια της Nintendo στο YouTube.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Super Mario Bros. Wonder αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 20 Οκτωβρίου του 2023.

Πρόκειται για το πρώτο εξ ολοκλήρου νέο 2D Mario παιχνίδι από το New Super Mario Bros U που κυκλοφόρησε το 2012, το οποίο αυτή τη φορά θα αλλάξει τα δεδομένα μέσα από τα  Wonder Flowers. Τα νέα αυτά pick-ups θα αλλάζουν ριζικά την κάθε πίστα μέσα από διάφορους ευφάνταστους τρόπους. Για παράδειγμα, οι σωλήνες μπορεί να ζωντανέψουν, ορθές εχθρών να εμφανιστούν, η εμφάνιση των χαρακτήρων να αλλάξει και γενικά το gameplay να μεταμορφωθεί με απροσδόκητους τρόπους.

Το παιχνίδι εισάγει επίσης ένα νέο power-up για τον Mario: το κοστούμι ελέφαντα! Αυτό το κοστούμι επιτρέπει στον Mario να μεταμορφώνεται σε ελέφαντα και να το χρησιμοποιεί για να αλληλοεπιδρά με τα επίπεδα με διάφορους τρόπους.

Φυσικά, το Super Mario Bros. Wonder θα υποστηρίζει co-op και έτσι στο πρώτο trailer είδαμε και στιγμιότυπα με 4 παίκτες στην οθόνη, αναλαμβάνοντας άλλους χαρακτήρες όπως ο Luigi και η Peach. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε ξανά παρακάτω μέχρι το αναλυτικό Direct.