Η Microsoft φέρνει τα Xbox Console Wraps, τα custom καλύμματα για το Xbox Series X (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με Starfield και άλλα σχέδια
21 Αυγούστου 2023 19:22
Η Microsoft φέρνει τα Xbox Console Wraps, τα custom καλύμματα για το Xbox Series X (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Microsoft θα ακολουθήσει  τα βήματα της Sony και του PlayStation, καθώς μόλις ανακοίνωσε τα Xbox Console Wraps. Τι είναι αυτά; Πρόκειται για κάποια καλύμματα που θα μπορείτε να βάλετε στο Xbox Series X και να το «ντύσετε» με τα χρώματα του αγαπημένου σας παιχνιδιού.

Η αρχή θα γίνει με το Starfield και άλλα δύο camo σχέδια και τα pre-orders, τουλάχιστον για την Αμερική έχουν ήδη ξεκινήσει. Τα νέα ήρθαν μέσα από το επίσημο site του Xbox, με την Microsoft να δηλώνει: Είμαστε ενθουσιασμένοι για τα Xbox Series X Console Wraps, τα οποία θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στο έτος, αλλά οι προπαραγγελίες ξεκινούν από σήμερα.

Γνωρίζουμε ότι οι παίκτες θέλουν να μπορούν να προσαρμόσουν τις κονσόλες τους και να δείχνουν υποστήριξη στα αγαπημένα τους παιχνιδιά και έτσι, προσφέρουμε μια επιλογή που είναι πιο προσιτή και πιο βιώσιμη από την αγορά κάποιας special ή limited edition κονσόλας.

Με την κυκλοφορία του Series X Console Wraps, μπορείτε να προσαρμόσετε την κονσόλα που έχετε ήδη. Υπάρχουν τρία εντυπωσιακά σχέδια για να διαλέξετε, με το σχέδιο του Starfield να μπορείτε να το συνδυάσετε με το χειριστήριο και τα ακουστικά που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Δείτε φωτογραφίες:

Τα Wraps σχεδιάστηκαν ειδικά για τα Xbox Series X και προσαρμόζονται τέλεια στην κονσόλα σας. Κάθε λεπτομέρεια όπως αναφέρει η Microsoft λήφθηκε υπόψη, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι η απόδοσή τους θα παραμείνει μετά το πέρασμα του χρόνου. Τα ειδικά καλύμματα ή όπως αλλιώς τα λέει η εταιρία, πάνελ, είναι με τελευταίας γενιάς ύφασμα και εφαρμόζουν τέλεια στα Series X. Αξίζει να αναφερθεί, ότι δεν πρόκειται για κλασσικά αυτοκόλλητα όπως έχουμε δει από την εταιρία Dbrand, αλλά για ένα πιο ποιοτικό υλικό σαν πλαστικό που αγκαλιάζει την κονσόλα. 

Δείτε βίντεο με το πως τοποθετείται ένα Wrap πατώντας εδώ.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Τα Xbox Console Wraps θα κυκλοφορήσουν στις 18 Οκτωβρίου σε Αμερική, Καναδά και Ευρώπη και θα κοστίζουν 49.99 ευρώ.

Tags: