Καθυστερεί το Alan Wake II

Ευτυχώς όχι για πολύ
17 Αυγούστου 2023 17:31
Καθυστερεί το Alan Wake II

Η Remedy μόλις ανακοίνωσε ότι το Alan Wake II τελικά δε θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου, όπως αρχικά προοριζόταν, αλλά λίγες ημέρες αργότερα. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από μία δημοσίευση σε όλα τα social media, η εταιρία ανακοίνωσε ότι θέλει να δώσει περισσότερο χρόνο στους παίκτες να παίξουν τα παιχνίδια τους και μετά να μπουν στον κόσμο του Alan Wake.

Ωστόσο, το παιχνίδι δεν πρόκειται να καθυστερήσει για πολύ, αλλά για 10 ημέρες, αφού αντί για τις 17 του Οκτωβρίου θα γίνει διαθέσιμο στις 27 του ίδιου μήνα. Η Remedy είπε επίσης ότι ανυπομονεί να σας παρουσιάσει τι ετοιμάζει ο αγαπητός συγγραφέας μέσα από την Gamescom 2023, όπου και θα έχει μια ειδική παρουσίαση το παιχνίδι.

Η επίσημη ανακοίνωση της Remedy:

Ο Οκτώβριος είναι ένας καταπληκτικός μήνας όσον αφορά τις κυκλοφορίες παιχνιδιών και ελπίζουμε ότι αυτή η αλλαγή της ημερομηνίας θα δώσει περισσότερο χώρο σε όλους να απολαύσουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια.

Ανυπομονούμε να σας δείξουμε τι κάνει ο αγαπημένος συγγραφέας στο Dark Place την επόμενη εβδομάδα. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτός ο Οκτώβριος είναι γεμάτος από κυκλοφορίες, με Forza Motorsport, Assassin’s Creed Mirage, Super Mario Bros. Wonder, Marvel’s Spider-Man 2 και πολλά άλλα.

Για την ιστορία, το Alan Wake II θα έχει δύο campaigns. Το καθένα θα έχει το δικό του στυλ και mood. Έτσι, το campaign της Saga Anderson είναι για παράδειγμα εμπνευσμένο από την λατρεμένη σειρά True Detective και την υποψήφια για Όσκαρ ταινία, Se7en. Μάλιστα, έχει διευκρινιστεί ότι ενώ το παιχνίδι θα παραμείνει linear και δεν θα ακολουθήσει το trend των open-world, θα έχει “open area” gameplay, με πιο ανοιχτές και μεγάλες περιοχές που οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν, αν το επιθυμούν.

Το Alan Wake II θα κυκλοφορήσει λοιπόν στις 27 Οκτωβρίου για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.