Στη Gamescom 2023 θα δούμε μερικά από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της χρονιάς

Ανεβάζει το hype ο Geoff
15 Αυγούστου 2023 20:25
Στη Gamescom 2023 θα δούμε μερικά από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της χρονιάς

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την Gamescom 2023, τη μεγαλύτερη gaming έκθεση παγκοσμίως που λαμβάνει χώρα στη Γερμανία και συγχρόνως και για το μεγάλο Gamescom Opening Night Live (ONL) σόου που θα παρουσιάσει ο Geoff Keighley.

Τώρα, θέλοντας να προετοιμάσει το έδαφος, ο παρουσιαστής και παραγωγός των The Game Awards και Summer Game Fest παραχώρησε μια σχετική συνέντευξη στο μέσο VGC, ξεκαθαρίζοντας τι μπορούμε να περιμένουμε από το φετινό ONL. Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο Keighley διευκρίνισε ότι οι ανακοινώσεις ολοκαίνουργιων παιχνιδιών θα είναι λιγότερες, αλλά παρόλα αυτά στο σόου θα δούμε μερικά από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της χρονιάς.

Ειδικότερα, σχετικά με τη «σκαλέτα» του ONL δήλωσε:

Θα είναι ένα συναρπαστικό σόου με νέες ματιές σε πολλά παιχνίδια που έχουν ανακοινωθεί, όπως το Alan Wake 2 και το Black Myth Wukong. Το φετινό ONL έχει λιγότερο να κάνει με την ανακοίνωση ολοκαίνουργιων projects και περισσότερο με την ενημέρωση των fans για μερικά από τα μεγαλύτερα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο επόμενο έτος.

Για την ιστορία, το περσινό σόου είχε διάρκεια λίγο περισσότερο από δύο ώρες και στο πλαίσιό του παρουσιάστηκαν πάνω από 35 διαφορετικά παιχνίδια.

Πέρα από αυτό, ο Keighley τόνισε πως το Opening Night Live παρουσιάζει μερικές μοναδικές προκλήσεις σε σύγκριση με τις άλλες ετήσιες εκδηλώσεις του, όπως τα The Game Awards και το Summer Game Fest, όχι μόνο λόγω της ευρωπαϊκή τοποθεσίας, αλλά και λόγω του περιορισμού του μόνο στις εταιρίες που εκθέτουν στην ίδια την Gamescom. Ο Keighley δήλωσε όμως ότι παρά το γεγονός ότι είναι ευρωπαϊκή έκθεση, θεωρεί το Opening Night Live σε μεγάλο βαθμό μια παγκόσμια βιτρίνα για projects από ομάδες από όλο τον κόσμο.

Αναλυτικότερα, τόνισε:

Η αίσθηση της κοινότητας στην Gamescom είναι τόσο μοναδική και ισχυρή - πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρόμοιο στον κόσμο. Ακόμα και πριν ασχοληθώ με το ONL, μου άρεσε να έρχομαι στην Gamescom, επειδή δίνει τόση έμφαση στους παίκτες και την κοινότητα.

Φυσικά, η ομάδα των Unboxholics θα ταξιδέψει στην Κολωνία της Γερμανίας για πλήρη κάλυψη της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής έκθεσης και όλων των ανακοινώσεων του σόου του Geoff Keighley. Μπορείτε να περιμένετε hands-on εντυπώσεις και previews παιχνιδιών, εντυπώσεις από πρώτο χέρι, ειδικά podcasts και αφιερώματα, αποκλειστικό υλικό, κ.α.

Για οτιδήποτε σχετικό με τη Gamescom 2023 λοιπόν, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι εδώ στο Unboxholics.com καθώς και στα διάφορα social media των Unboxholics.