Η ομάδα πίσω από το Metroid Dread εργάζεται σε δύο παιχνίδια που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα

Τι ετοιμάζει η Mercury Steam;
14 Αυγούστου 2023 19:40
Η ομάδα πίσω από το Metroid Dread εργάζεται σε δύο παιχνίδια που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα

Η Mercury Steam, η οποία μάς χάρισε το 2021 το εξαιρετικό Metroid Dread για το Nintendo Switch, έχει στα σκαριά δύο τίτλους που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Τα νέα έφερε στη δημοσιότητα η Nordisk Games κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της. Η Nordisk έχει μερίδιο στην Mercury Steam και μεταξύ άλλων λέει ότι αυτά τα δύο παιχνίδια «είναι μεγάλα».

Όπως αναφέρει το VGC, η Mercury Steam εργάζεται σε ένα νέο παιχνίδι φαντασίας με publisher την 505 Games και κατά πάσα πιθανότητα το ένα από αυτά τα δύο μεγάλα παιχνίδια είναι αυτό. Προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές πληροφορίες για αυτό το project, αλλά φαίνεται πως είναι ένα RPG. Η κωδική του ονομασία είναι Project Iron και είναι ένα multiplatform παιχνίδι με budget τα 27 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, πληροφορίες για το 2ο μεγάλο παιχνίδι της εταιρίας δεν ήρθαν στη δημοσιότητα, οπότε για οτιδήποτε νεότερο θα πρέπει να μείνετε συντονισμένοι.

Παλιότερα, οι Raffi και Rami Galante της Digital Bros που συνεργάζεται με την 505 Games δήλωσαν:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Mercury Steam, ένα αποδεδειγμένο στούντιο που με τα χρόνια έχει δημιουργήσει πολλά εκπληκτικά IP, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης επιτυχημένης κυκλοφορίας Metroid Dread σε συνεργασία με την Nintendo.

Με το δημιουργικό όραμα και το ταλέντο της  Mercury Steam και την εμπειρία της 505 Games, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν ένα υψηλής ποιότητας, σαγηνευτικό και συναρπαστικό βιντεοπαιχνίδι.

Να σας υπενθυμίσουμε επίσης σε αυτό το σημείο, ότι το Metroid Dread είναι το πιο επιτυχημένο κεφάλαιο της σειράς, όσον αφορά τις πωλήσεις.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.