Γεγονός το Call of Duty: Modern Warfare III με ένα πρώτο teaser και ημερομηνία κυκλοφορίας

Με κάθε επισημότητα επιβεβαιώνονται όσα ξέραμε βδομάδες πριν
07 Αυγούστου 2023 19:16
Γεγονός το Call of Duty: Modern Warfare III με ένα πρώτο teaser και ημερομηνία κυκλοφορίας

Με κάθε επισημότητα πλέον η Activision Blizzard επιβεβαίωσε όλα όσα ξέραμε εδώ και εβδομάδες για το επόμενο Call of Duty, καθώς αποκαλύφθηκε πως θα είναι το Call of Duty: Modern Warfare III δια χειρός της Sledgehammer Games, με ένα πρώτο λιτό teaser trailer. 

Στο παρελθόν έχει συμμετάσχει στην ανάπτυξη του παλιού Modern Warfare 3 του 2011, πλάι στην Infinity Ward. Το ρεζουμέ της επίσης περιλαμβάνει τα Call of Duty: Advanced Warfare, καθώς και τα πρόσφατα Call of Duty στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, δηλαδή τα Call of Duty: WWII και Call of Duty: Vanguard.

Το teaser trailer δείχνει ένα visualizer από ένα γνωστό ηχητικό ντοκουμέντο που επιβεβαιώνει ότι η ιστορία του "νέου" Modern Warfare II θα συνεχιστεί με τον Captain Price στο επίκεντρο και τον Makarov ως τον μεγάλο κακό. Επίσης επιβεβαιώνεται η ημερομηνία κυκλοφορίας του Modern Warfare III για τις 10 Νοεμβρίου, όπως είχε ακουστεί από τα leaks τον τελευταίο καιρό. 

Δείτε το teaser του Modern Warfare 3: 

Κάτι άλλο δεν γνωστοποιεί το εν λόγω teaser, το οποίο συνοδεύεται από την λεζάντα "η απόλυτη απειλή παραμονεύει". Λογικά μέσα στις επόμενες ημέρες ή και εβδομάδες θα πάρουμε και μια πρώτη κανονική γεύση είτε από το campaign είτε από το multiplayer με ένα σχετικό χορταστικό trailer.