Πάνω από 1 εκατομμύριο παίκτες αγόρασαν το Remnant 2 – Εκπληκτική η πορεία του τίτλου

Ενθουσιασμένη δηλώνει η Gunfire Games
01 Αυγούστου 2023 23:22
Πάνω από 1 εκατομμύριο παίκτες αγόρασαν το Remnant 2 – Εκπληκτική η πορεία του τίτλου

Μετά τα πρώτα στατιστικά του, που έλεγαν ότι ξεπέρασε τους 100.000 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam, το Remnant 2, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα ξεπέρασε ένα ακόμη ορόσημο. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα ανάπτυξης, Gunfire Games, αποκάλυψε πόσα τεμάχια έχει πουλήσει ο τίτλος μέσα σε λίγες μέρες.

Το Remnant 2 κυκλοφόρησε στις 25 Ιουλίου για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S και μέχρι σήμερα έχει πουλήσει 1 εκατομμύρια αντίτυπα. Τα νέα έφερε στη δημοσιότητα το αφεντικό της Gunfire Games, ο David Adams, ο οποίος είπε δυο λόγια για την εξαιρετική πορεία του παιχνιδιού.

Σε όλους όσους μας βοήθησαν να επιτύχουμε αυτό το εκπληκτικό ορόσημο, σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας. Αυτό ήταν ένα πολυετές ταξίδι για εμάς και δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι που βλέπουμε τους fans να περνούν τόσο όμορφα με ένα παιχνίδι στο οποίο βάλαμε την καρδιά και την ψυχή μας.

Από την άλλη, και η Gearbox που είναι publisher του Remnant 2 είπε ότι το παιχνίδι έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και ευχαρίστησε όλους τους παίκτες λέγοντας: Είμαστε ενθουσιασμένοι που ήρθατε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι.

Σαρώνει το Remnant 2 με τεράστιο αριθμό παικτών

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Remnant 2 διαδραματίζεται σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, όπου οι επιζώντες της ανθρωπότητας αντιμετωπίζουν νέα θανάσιμα πλάσματα και bosses σε τρομακτικούς κόσμους. Το παιχνίδι διαθέτει συνεργατικό co-op για τρεις συνολικά φίλους, καλώντας σας να εξερευνήσετε τα βάθη του αγνώστου και να σταματήσετε ένα κακό από το να καταστρέψει την ίδια την πραγματικότητα. Το παιχνίδι διαθέτει ένα μείγμα ranged και melee combat, branching quest lines, crafting, loot και άλλους RPG μηχανισμούς.