Σαρώνει το Remnant 2 με τεράστιο αριθμό παικτών

Στις πρώτες θέσεις του Steam
30 Ιουλίου 2023 21:26
Σαρώνει το Remnant 2 με τεράστιο αριθμό παικτών

Πριν μερικές ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις 25 Ιουλίου, το Remnant 2 έκανε το ντεμπούτο του για τα PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Τελικά, φαίνεται πως η gaming κοινότητα και ειδικά οι PC παίκτες λάτρεψαν το sequel του Remnant: From the Ashes, το οποίο καταγράφει τρομερά εντυπωσιακή πορεία.

Συγκεκριμένα, ο τίτλος εκτοξεύθηκε μέσα σε λίγες μέρες στις πρώτες θέσεις του Steam, με πάνω από 100 χιλιάδες ταυτόχρονους παίκτες. Ειδικότερα, πριν μερικές ώρες από τη δημοσίευση αυτού του άρθρου, το  Remnant 2 είχε 110,856 παίκτες την ίδια χρονική στιγμή. Το ρεκόρ αυτό είναι διπλάσιo σε σχέση με το αρχικό παιχνίδι και ένα από τα μεγαλύτερα όλων των εποχών στην πλατφόρμα της Valve, οριακά εντός της πρώτης 100άδας.

Το αξιοσημείωτο είναι πως το παιχνίδι φαίνεται πως δεν έχει πιάσει ακόμη το peak του, αφού τα νούμερα μέρα τη μέρα όλο και μεγαλώνουν, ενδεχομένως καθώς περισσότερες παρέες καταπιάνονται με την εμπειρία.

Τα δημοφιλέστερα παιχνίδια στο Steam αυτή τη στιγμή:

Τα εντυπωσιακά στατιστικά του Remnant στο Steam:

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Remnant 2 διαδραματίζεται σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, όπου οι επιζώντες της ανθρωπότητας αντιμετωπίζουν νέα θανάσιμα πλάσματα και bosses σε τρομακτικούς κόσμους. Το παιχνίδι διαθέτει συνεργατικό co-op για τρεις συνολικά φίλους, καλώντας σας να εξερευνήσετε τα βάθη του αγνώστου και να σταματήσετε ένα κακό από το να καταστρέψει την ίδια την πραγματικότητα. Το παιχνίδι διαθέτει ένα μείγμα ranged και melee combat, branching quest lines, crafting, loot και άλλους RPG μηχανισμούς.

Περισσότερα για την εμπειρία μέσα από τον player που ακολουθεί.