Ένα μεγάλο παιχνίδι του 2023 μπήκε από το πουθενά στο Xbox Game Pass

Και είναι ιδανικό για co-op
30 Νοεμβρίου 2023 16:09
Ένα μεγάλο παιχνίδι του 2023 μπήκε από το πουθενά στο Xbox Game Pass

Όπως φαίνεται, η Microsoft ετοιμάζεται να προσθέσει νέα παιχνίδια στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass, αφού ξαφνικά τα μέλη της παρατήρησαν σήμερα πως ένα μεγάλο παιχνίδι του 2023 προστέθηκε χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση στον κατάλογο.

Ο λόγος γίνεται για το Remnant II, ένα third-person shooter εμπνευσμένο από τα soulslike που ενδείκνυται για co-op με φίλους. Η εμπειρία έρχεται από την Gunfire Games των Darksiders και έχει λάβει θετικές κριτικές από τον Τύπο και τους gamers. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε αρχικά τον Ιούλιο και συζητήθηκε αρκετά και για τον τεχνικό του τομέα, αφού κάνει χρήση της Unreal Engine 5 μηχανής γραφικών.

Παρόλο που ακόμη η Microsoft δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση, τόσο το Remnant II, όσο και το αρχικό παιχνίδι, το Remnant: From The Ashes είναι διαθέσιμα εδώ και κάποιες ώρες στο Xbox Game Pass, όπως επιβεβαιώσαμε και με δικές μας δοκιμές.

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα, το Remnant 2 διαδραματίζεται σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, όπου οι επιζώντες της ανθρωπότητας αντιμετωπίζουν νέα θανάσιμα πλάσματα και bosses σε τρομακτικούς κόσμους. Το παιχνίδι διαθέτει συνεργατικό co-op για τρεις συνολικά φίλους, καλώντας σας να εξερευνήσετε τα βάθη του αγνώστου και να σταματήσετε ένα κακό από το να καταστρέψει την ίδια την πραγματικότητα. Το παιχνίδι διαθέτει ένα μείγμα ranged και melee combat, branching quest lines, crafting, loot και άλλους RPG μηχανισμούς.

Περισσότερα για την εμπειρία μέσα από τον player που ακολουθεί.