Η Insomniac Games φτιάχνει και τρίτο παιχνίδι μαζί με τα Spider-Man 2 και Wolverine

Ξανά AAA κλίμακας
24 Ιουλίου 2023 17:03
Η Insomniac Games φτιάχνει και τρίτο παιχνίδι μαζί με τα Spider-Man 2 και Wolverine

Πολύ συχνά η Insomniac Games χαρακτηρίζεται ως μια από τις πιο «φορμαρισμένες» ομάδας της gaming βιομηχανίας, αφού κυκλοφορεί υψηλής ποιότητας παιχνίδια ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Για παράδειγμα, μέσα στη γενιά του PS5 έχει ήδη πέντε projects, τρία εκ των οποίων έχουν κυκλοφορήσει, τα Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Marvel's Spider-Man Remastered και Ratchet & Clank: Rift Apart, καθώς και δύο που αναμένουμε, το Marvel's Spider-Man 2 και το Marvel's Wolverine.

Όπως όλα δείχνουν, σύντομα η λίστα αυτή θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο! Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο μια συνέντευξης για το Full Sail University, η project director Erin Eberhardt της Insomniac Games αποκάλυψε πως εργάζεται σε ένα παιχνίδι AAA κλίμακας που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί. Αυτό σημαίνει ότι πέρα από το Marvel's Spider-Man 2 που αναμένεται σε μόλις μερικούς μήνες από τώρα, καθώς και το Marvel's Wolverine που δεν ξέρουμε ακόμη πότε πρόκειται να κυκλοφορήσει, η Insomniac έχει στα σκαριά μια ακόμη παραγωγή.

Πιθανότατα πρόκειται για την υποομάδα που ευθύνεται για το Ratchet & Clank: Rift Apart, η οποία όμως δεν ξέρουμε ακόμη σε τι ακριβώς εργάζεται. Η Eberhardt δεν αποκάλυψε καμία πληροφορία για το παιχνίδι, αλλά με αφορμή την επέτειο ενός χρόνου του στην ομάδα των PlayStation Studios μίλησε για το κλίμα στην εταιρία γενικότερα. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, επαίνεσε τη Sony, ειδικά για την τεχνολογία με την οποία επιτρέπει στην ομάδα να πειραματιστεί.

Το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης ακολουθεί παρακάτω.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Marvel’s Spider Man 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου αποκλειστικά για το PS5. Πρόσφατα στο πλαίσιο ενός ειδικού πάνελ της Insomniac Games στην San Diego Comic-Con 2023 (SDCC), η Sony αποκάλυψε μια νέα συλλεκτική έκδοση του PS5 στα χρώματα του Marvel's Spider-Man 2, δίνοντας συγχρόνως στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο story trailer και άλλες πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο παιχνίδι.