Η Blizzard ζήτησε συγνώμη για το καταστροφικό patch του Diablo 4

Τονίζοντας πως δεν θα το επαναλάβει ξανά
22 Ιουλίου 2023 23:15
Η Blizzard ζήτησε συγνώμη για το καταστροφικό patch του Diablo 4

Όπως σας ενημερώσαμε, τις τελευταίες ημέρες αμέτρητοι εκνευρισμένοι σκληροπυρηνικοί fans έχουν αρχίσει να κάνουν review-bombing το Diablo 4. Όλα ξεκίνησαν μετά το πρόσφατο patch 1.1.0 του παιχνιδιού αυτή την εβδομάδα, λίγο πριν το ξεκίνημα της Season of the Malignant.

Η αμφιλεγόμενη ενημέρωση είχε ως στόχο την βελτίωση του balance του παιχνιδιού, αλλά αντίθετα φαίνεται να έκανε nerf όλα τα classes σε όλους τους τομείς. Το χειρότερο από όλα; Κατέστησε τους Sorcerers ουσιαστικά άχρηστους στο end game. Πρακτικά, η ενημέρωση, η οποία υποτίθεται ότι θα διόρθωνε προβλήματα στο gameplay, αντ' αυτού προκάλεσε έντονη οργή μεταξύ των φανατικών παικτών.

Θέλοντας να επικοινωνήσει όσο πιο άμεσα με την κοινότητα γίνεται, η Blizzard πραγματοποίησε ένα έκτακτο live stream, στο οποίο τόνισε:

Θέλουμε να αναγνωρίσουμε τα σχόλια όλων σχετικά με τη μείωση της δύναμης των παικτών. Ξέρουμε ότι είναι κακό. Ξέρουμε ότι δεν είναι διασκεδαστικό. Θέλουμε όμως να σας εξηγήσουμε τι προσπαθούσαμε να πετύχουμε συγκεκριμένα με αυτό το patch και με τις αλλαγές που τελικά είδαν οι παίκτες. Και στη συνέχεια, ξεχωριστά, θέλουμε επίσης να μιλήσουμε για το πώς δεν σκοπεύουμε να κυκλοφορήσουμε ποτέ ξανά τέτοιο patch στο μέλλον.

Παράλληλα, ο associate game director, Joe Piepiora, εξήγησε ότι ο στόχος της Blizzard ήταν να επιβραδυνθούν μερικά builds που ολοκλήρωναν υπερβολικά γρήγορα το περιεχόμενο. Ωστόσο, μετά τη συνειδητοποίηση ότι τα nerfs αυτά ήταν τόσο "επώδυνα", η ομάδα σκοπεύει να κάνει πολλές αλλαγές.

Μεταξύ άλλων η εταιρία ανακοίνωσε buffs για διάφορες πτυχές των Sorcerer και Barbarian classes, ένα επιπλέον stash tab, αύξηση του elixir stack size, καθώς και μείωση του gold που χρειάζεται για respec κατά περίπου 40%.

Για περισσότερα μπορείτε να δείτε ολόκληρο το πρόσφατο Campfire Chat μέσα από τον player που ακολουθεί.