Χρειάζεται να έχετε παίξει το Miles Morales για να καταλάβετε την ιστορία του Marvel’s Spider-Man 2;

Νέες πληροφορίες για την ιστορία του sequel
21 Ιουλίου 2023 12:58
Χρειάζεται να έχετε παίξει το Miles Morales για να καταλάβετε την ιστορία του Marvel’s Spider-Man 2;

Πριν μερικές ώρες κυκλοφόρησε το story trailer του Marvel’s Spider-Man 2 του PlayStation 5, το οποίο ήθελε να σας δώσει μια καλύτερη ματιά από τον τίτλο της Insomniac Games. Τώρα, μέσα από το ειδικό πάνελ του παιχνιδιού στην San Diego Comic-Con 2023 (SDCC) ήρθαν περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την ιστορία του.

Όπως έγινε γνωστό, το Marvel’s Spider-Man 2 λαμβάνει χώρα 9 έως 10 μήνες από το Marvel’s Spider-Man Miles Morales και αυτό σημαίνει ότι καλό θα ήταν να έχετε παίξει το παιχνίδι των PS4 και PS5 για να καταλάβετε καλύτερα την ιστορία του Spider-Man 2. Εκτός από τον Peter Parker, στο sequel παίζει σημαντικό ρόλο και το Morales, αλλά και άλλοι χαρακτήρες που εμφανίστηκαν στο προηγούμενο κεφάλαιο της σειράς.

Μερικές πληροφορίες για το Marvel’s Spider-Man 2 σε bullets:

  • Λαμβάνει χώρα 9 έως 10 μήνες μετά τα γεγονότα του Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
  • Η ιστορία του είναι μια απλή ανθρώπινη ιστορία
  • Ο Peter θα διώξει από κοντά του μερικούς ανθρώπους όταν αποκτήσει τις νέες του δυνάμεις
  • Ο Peter και ο Miles Morales παλεύουν και με τα προσωπικά τους
  • Ο Miles προσπαθεί να μπει στο κολέγιο
  • Η Mary Jane εργάζεται για τον J. Jonah Jameson στο Bugle
  • Ο Miles θα έρθει αντιμέτωπος με τον Mr. Negative για το θάνατο του πατέρα του
  • O Harry Osborn παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία
  • Ο Kraven the Hunter είναι ο καταλύτης της ιστορίας
  • Το Symbiote θα απειλήσει όλη την πόλη, όλους τους ανθρώπους και όλα όσα αγαπούν οι Peter Parker και Miles Morales

Η επίσημη σύνοψη της ιστορίας λέει τα εξής:

Οι Spider-Men, ο Peter Parker και ο Miles Morales, ξεκινούν νέα κεφάλαια στις ζωές τους, καθώς εξισορροπούν τις ευθύνες τους ως προστάτες της Νέας Υόρκης της Marvel. Καθώς ο Χάρι Όσμπορν, ο καλύτερος φίλος του Πίτερ, επιστρέφει στη ζωή του και ο Μάιλς προσπαθεί να χτίσει το μέλλον του μετά το λύκειο, η σχέση μεταξύ των ηρώων μας δοκιμάζεται και επιβαρύνεται καθώς το Symbiote εμφανίζεται να απειλεί τους ίδιους, την πόλη και αυτούς που αγαπούν.

Να αναφέρουμε ότι στο voice cast του Spider-Man 2 συναντάμε τους: Yuri Lowenthal (Peter Parker), Nadji Peter (Miles Morales), Tony Todd (Venom) και Jim Pirri (Kraven). To Spider-Man 2 θα υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους στο PS5, όπως μάθαμε πρόσφατα. Όσον αφορά την εναλλαγή των χαρακτήρων, κατά τη διάρκεια των αποστολών της κεντρικής ιστορίας, θα είναι προκαθορισμένος ο χαρακτήρας που θα ελέγχει ο παίκτης, όπως είδαμε και στα πρώτα gameplay πλάνα. Μάλιστα, θα υπάρχουν αποστολές μόνο για τον Peter ή μόνο για τον Miles, καθώς και μερικές που θα τους αφορούν και τους δύο.

Στο open world οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν με όποιο χαρακτήρα θέλουν, με την αλλαγή να γίνεται πανεύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπροσθέτως, ο κάθε χαρακτήρας θα έχει το δικό του skill tree, όπου οι παίκτες θα ξεκλειδώνουν δυνάμεις μόνο για αυτόν, ενώ θα υπάρχει και ένα κοινό skill tree. Τέλος, έχουμε μάθει πως συνολικά η εμπειρία θα έχει έναν πιο σκοτεινό τόνο, κάτι που φυσικά είναι αναμενόμενο αν αναλογιστούμε και το ρόλο του Venom στην αφήγηση.

Πατώντας εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το story trailer, ενώ αν επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο θα πάρετε μια μικρή γεύση από τη PS5 κονσόλα που είναι ντυμένη στα χρώματα του παιχνιδιού.

Το Spider-Man 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου αποκλειστικά για το PlayStation 5.