EA Sports FC 24: Δείτε τα νέα κολπάκια που θα κάνετε φέτος με τη μπάλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΕΑ Sports αποκάλυψε μερικές από τις νέες ντρίπλες
20 Ιουλίου 2023 23:35
EA Sports FC 24: Δείτε τα νέα κολπάκια που θα κάνετε φέτος με τη μπάλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μερικές μέρες μετά την αναλυτική ματιά σε όλα τα gameplay χαρακτηριστικά και τις βελτιώσεις που θα φέρει το EA Sports FC 24 (ή πιο "λαϊκά" το "νέο FIFA"), EA Sports μέσα από την σελίδα του παιχνιδιού στο Instagram αποκάλυψε μερικά από τα κόλπα που προστίθενται φέτος. 

Τα skill moves ή αλλιώς ντρίπλες και κολπάκια που εκτελούν οι παίκτες είναι καίριας σημασίας για τους hardcore ειδικά παίκτες των FIFA -και πλέον του EA FC- καθώς μπορούν να εξουδετερώσουν άμυνες με το σωστό συνδυαμό κουμπιών και να ανοίξουν πολύτιμους χώρους, έχοντας βέβαια πάντοτε τον κατάλληλο μπαλαδόρο. 

Η νέα σεζόν των skill moves όπως την αναφέρει η EA Sports περιλαμβάνει το Flair Rainbow (5άστερο παίκτη), το Drag Back Turn (4άστερο παίκτη), Flair nutmegs (4άστερο) αλλά και το Trickster Flicks, το οποίο μπορούν να εκτελούν μόνο όσοι έχουν το "Trickster" Playstyle, όπως ο Vinicious Jr. της Ρεάλ Μαδρίτης. 

Δείτε τα νέα skill moves του EA Sports FC 24

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EA SPORTS FC (@easportsfc)

Αναλυτικά τα νέα gameplay χαρακτηριστικά του EA FC 24 θα τα δείτε πατώντας εδώ

EA Sports FC24: Ποια πρωταθλήματα περιέχει το “νέο FIFA“

EA Sports FC 24: Ποιες ελληνικές και ξένες ομάδες θα περιλαμβάνονται 

Παρά την αλλαγή σε EAFC, ο "διάδοχος" των FIFA, θα περιλαμβάνει 19.000 και πλέον αθλητές, πάνω από 700 licensed ομάδες, 100 στάδια και 30 επίσημα πρωταθλήματα.

Το EA Sports FC 24 θα κυκλοφορήσει για τα PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ όσοι το προπαραγγείλουν θα αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό από τις 22 Σεπτεμβρίου.