FC 24: Το εορταστικό update του είναι και το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα - Όλες οι αλλαγές

Εκατοντάδες νέα items στο Ultimate Team και κυρίως βελτιώσεις στο gameplay
06 Δεκεμβρίου 2023 21:13
FC 24: Το εορταστικό update του είναι και το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα - Όλες οι αλλαγές

Η ΕA Sports έδωσε τις πρώτες πληροφορίες για το επερχόμενο "Holiday Update" του FC 24, το οποίο όχι μόνο θα είναι και το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα, αλλά ίσως και το ουσιαστικότερο όσον αφορά τις gameplay βλειτώσεις του. 

Το Title Update 6, όπως το ονομάζει αλλιώς η ΕΑ, έρχεται στην κρίσιμη πάντοτε από εποχές FIFA περίοδο που έχει συγκεντρωθεί αρκετό feedback από την κοινότητα και αυτό ουσιαστικά προσπαθεί να στρώσει όσο το δυνατόν περισσότερο την φετινή του φόρμουλα. Άλλωστε παρατηρείται πως τα FIFA (και το EA FC φέτος) ήταν πάντοτε διαφορετικά 4-5 μήνες μετά όσον αφορά τον παικτικό τους τομέα, σε σχέση με τις πρώτες εβδομάδες. 

Στις επιφανειακές αλλαγές φέρνει 94 νέα Player Items στο Ultimate Team και πάνω από 100 ανανεωμένα Face Scans παικτών, χωρίς ωστόσο να δημοσιεύει την πλήρη λίστα ονομάτων. Ανέφερε όμως ότι ο πανηγυρισμός του Diogo Jota της Λίβερπουλ που αποτίνει φόρο τιμής στο τριγωνικό βελάκι του FC 24, έχει προστεθεί στο παιχνίδι. 

Όσον αφορά τις ουσιαστικές αλλαγές στο gameplay του FC 24 εκεί θα δουν αλλαγές στο πως οι εξτρέμ θα επιτίθενται ψηλότερα στον αγωνιστικό χώρο με αμυντικούς σχηματισμούς με τριάρια και πεντάρια, κάτι που θα βοηθάει και στην αποσυμφόρηση που υπάρχει στη μεσαία γραμμή. Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να τους βρίσκετε πιο εκτός θέσης όταν χάνετε την κατοχή, αλλά έτσι οι σχηματισμοί θα μοιάζουν πιο αληθινοί. 

Επίσης, για να μειωθεί η συμφόρηση στο κέντρο, η ΕΑ δούλεψε αρκετά παρασκηνιακά ώστε να είνια και λιγότερη η πίεση όταν έχετε τη μπάλα στα πλάγια του γηπέδου. Θα φάνε "nerf" και τα playstyles παικτών με το Power Header χαρακτηριστικό, κάτι που έκανε τους αιθέρες με παίκτες όπως ο Haaland, ο Van Dyjk ή ο De Jong επικίνδυνους για κάθε στημένη φάση. Το ίδιο nerf θα γίνει και στο controlled sprinting όπου θα μειωθεί η τελική ταχύτητα των παικτών γενικότερα, αλλά όχι και αυτοί που στην πραγματικότητα ελίσσονται με ταχύτητα στην επίθεση. 

Ακόμη και η λογική με την οποία ενεργούν οι διαιτητές στις κόκκινες κάρτες και τα offside θα αλλάξει. Όλες τις αλλαγές και κυρίως τις αλλαγές στο gameplay με συγκριτικά βίντεο θα τα δείτε στην επίσημη σελίδα με τα patch notes της ΕΑ

Η κυκλοφορία του Holiday Update του FC24 έχει ήδη ξεκινήσει σταδιακά για όλους τους παίκτες και τις πλατφόρμες όπου είναι διαθέσιμο. 

 

Tags: