ΦΗΜΗ: Έρχεται νέα έκδοση του The Last of Us Part II

Οι δηλώσεις του Gustavo Santaolalla που άναψαν φωτιές
14 Ιουλίου 2023 14:58
ΦΗΜΗ: Έρχεται νέα έκδοση του The Last of Us Part II

Μία νέα έκδοση του The Last of Us Part II είναι ίσως καθ’ οδόν και αυτό το αποκάλυψε ο ίδιος ο συνθέτης του παιχνιδιού, Gustavo Santaolalla. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από μία νέα συνέντευξη που έδωσε σε ισπανικό κανάλι, ο Santaolalla δήλωσε ότι υπάρχει μια νέα έκδοση, χωρίς ωστόσο να επισημαίνει αν πρόκειται για κάποιο remaster, για ένα update του PS5 ή για μία PC βερσιόν του επιτυχημένου τίτλου.

Ο συνθέτης της σειράς ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο εάν θα του άρεσε να δει τον δικό του χαρακτήρα μέσα στο The Last of Us. Ωστόσο, ο Santaolalla απάντησε λέγοντας ότι υπάρχει ένα easter egg στο Part II, όπου οι παίκτες μπορούν να τον βρουν στην χιονισμένη πόλη, Jackson, στην οποία κάθεται σε μία καρέκλα παίζοντας κιθάρα.

Δείτε το easter egg του Santaolalla από το The Last of Us Part II

 

Ωστόσο, εκείνος συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας ότι στη νέα έκδοση του παιχνιδιού, οι παίκτες θα μπορούν να αλληλοεπιδρούν με εκείνον ακόμα περισσότερο.

Σε μία νέα έκδοση του παιχνιδιού, οι παίκτες θα μπορούν να βρουν τον χαρακτήρα και να του ζητάνε να παίζει τραγούδια.

Φυσικά, μετά από αυτές τις δηλώσεις, ο Gustavo Santaolalla είπε ότι δεν μπορεί να πει κάτι περισσότερο. Έτσι, οι φήμες ότι έρχεται η remaster έκδοση του Part II στο PS5 (ή κάτι άλλο) έχουν φουντώσει για τα καλά, αν και ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα από την ίδια την Naughty Dog και καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.

Τέλος, τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλές φήμες και εικασίες σχετικά με το The Last of Us Part III, ενώ η ίδια η ομάδα ανάπτυξης είχε δηλώσει ότι γνωρίζει πολύ καλά ότι το θέλουν οι fans. Πρόσφατα, σας είχαμε ενημερώσει με σχετικό άρθρο, ότι η Naughty Dog θα κάνει μέσα στη χρονιά «σημαντικά γυρίσματα» για το 3ο μέρος. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Το απόσπασμα από τις δηλώσεις του Gustavo Santaolalla μπορείτε να το δείτε παραπάνω, αν και είναι στα ισπανικά.