ΦΗΜΗ: Η Naughty Dog θα κάνει φέτος «σημαντικά γυρίσματα» του The Last of Us Part III

Νέες πληροφορίες για το project
03 Ιουλίου 2023 08:59
ΦΗΜΗ: Η Naughty Dog θα κάνει φέτος «σημαντικά γυρίσματα» του The Last of Us Part III

Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν φήμες και εικασίες σχετικά με το The Last of Us Part III, με την ίδια τη Naughty Dog να δηλώνει πως γνωρίζει ότι το θέλουν οι fans, χωρίς όμως να επιβεβαιώνει αν αυτό είναι πράγματι το επόμενο παιχνίδι της ή όχι. Τώρα, λάδι στη φωτιά ήρθε να ρίξει ξανά ο έμπιστος insider ViewerAnon, ο οποίος είναι γνωστότερος στον χώρο του σινεμά και των τηλεοπτικών σειρών, έχοντας αποκαλύψει πολλές φορές στο παρελθόν έγκυρες πληροφορίες, μεταξύ άλλων και για το The Last of Us σόου του HBO.

Ο leaker, λοιπόν, μοιράστηκε κάποιες πληροφορίες από μια άλλη πηγή που έκαναν το γύρο του διαδικτύου και ενδέχεται να αφορούσαν το The Last of Us Factions, λέγοντας ότι σύμφωνα με τα όσα γνωρίζει αυτός, η Ellie θα παίξει πολύ βασικό ρόλο στο τρίτο κεφάλαιο. Συγκεκριμένα, έγραψε:

Κοιτάξτε, είναι νωρίς, οι λεπτομέρειες της ιστορίας αλλάζουν και όλα είναι ενδεχομένως στον αέρα. Ωστόσο, σας διαβεβαιώνω ότι έχω ακούσει πως η Ellie είναι τουλάχιστον εξίσου σημαντική στο LAST OF US PART III όσο ήταν και στο PART II.

Στη συνέχεια, ο leaker αποκάλυψε πως σημαντικά γυρίσματα για τα cutscenes και το voice acting του The Last of Us Part III είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν αργότερα φέτος. Αν αυτό όντως ισχύει, σημαίνει πως η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει περάσει το pre-production στάδιο και βρίσκεται πλέον στο κανονικό production, με την τελική κυκλοφορία να απέχει βέβαια κάποια χρόνια ακόμη.

Σχετικά με αυτό, ο ViewerAnon ανέφερε:

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι εγώ δηλώνω εδώ και αρκετό καιρό ότι το THE LAST OF US PART III βρίσκεται υπό ανάπτυξη και επιτέλους το αντιλαμβάνονται και άλλοι. Σημαντικά γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν φέτος.

Φυσικά, το PlayStation και η Naughty Dog δεν έχουν προβεί ακόμη σε καμία επίσημη ανακοίνωση, οπότε σας προτείνουμε να λάβετε υπόψη όλες τις παραπάνω πληροφορίες με επιφύλαξη.